Uued tooted: magustoidud, gurmeetoorjuustud ja banaanikohuke

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: mamma

Sel nädalal on turule tulnud mitmed uued tooted – Mamma täiendas oma tootevalikut magustoitudega ja tõi tagasi tarbijate lemmikud, Farmi esitles banaanikohukest ning Valio Mustapekka gurmeetoorjuuste.

Mamma magustoidud ja vanad lemmikud

Mammal on lai valik salateid, suppe, praade ja pannkooke, kuid seni puudusid nimekirjast päris magustoidud. Oktoobrist on võimalik poelettidelt leida kaussides magustoite.

Klassikaline marjasupp on paks purustatud vaarikatest ja tervetest maasikatest ning e-aine vaba. Vaarikane vanillihõrgutis on sametiselt koorene magustoit. Maitseb nagu jäätis, kuid ei ole jäine. Kausi põhjas peidavad end terved vaarikad ja toode on e-aine vaba. 

Juba septembrikuust on leidnud oma koha bensiinijaamade ja kaupluste lettidel Mamma eineleivad. Nelinurkne täidisega võileib vahetas välja endise kolmnurkvõileiva. Uus toode on kaalult suurem, kuid pakendis on kaks kihilist võileiba, mida saab siis kas sõbraga jagada või korraga süües kustutavad ka suurema nälja. Valikus on kanaga ja singi-juustuga eineleib.

Tarbijate soovil on tagasi tootevalikus kartuli-munasalat ja krabimaitseline kodujuustusalat.

Valio Mustapekka gurmeetoorjuustud

Valio juustusortimenti lisandus põnev Mustapekka sari musta pipra, küüslaugu ja magusa chilli maitseliste gurmeetoorjuustudega.

Mustapekka sarja lõigatavad toorjuustud on tõelised gurmeejuustud, mille kõrge rasvasisaldus (44 protsenti) ja rikkalik maitseainete segu toob esile nende unikaalse tugeva maitse. Mustapekka toorjuustud valmistatakse käsitööna Soomes Valio Kaitsori juustumeiereis, esimesed Mustapekka juustud tulid Soomes turule juba aastal 1969.  Soomes on Mustapekka toorjuustust saanud tõeline menutoode ning lisaks Eestile jõuab see hõrgutis ka Läti ja Leedu turule.

Farmi banaanikohuke

Farmi kohukeste sarja saabus uus banaanikohuke. 40-grammises pakendis olev banaanikohuke ei sisalda sarnaselt teiste Farmi kohukestega hüdrogeenitud taimerasvu, sünteetilisi toiduvärve ega säilitusaineid. 100 g banaanikohukest sisaldab keskmiselt energiat 1305 kJ/ 312 kcal, valke 8,6 g, süsivesikuid 27,7 g, rasvu 18,5 g.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles