Tere hapukoore pakend tegi läbi saleduskuuri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tere hapukoor on nüüd 330-grammises pakendis.
Tere hapukoor on nüüd 330-grammises pakendis. Foto: tere.eu

Paljud inimesed on viimasel ajal ostnud enda arvates suure paki Tere hapukoort, kuid koju jõudes avastanud, et pakendis on vaid 330 grammi toodet. Nimelt ühtlustas Tere hapukoore pakendite suuruse ning endise väikse (250g) ja suure (400g) pakendi asemel on vaid üks – 330-grammine pakend.

«Me leidsime, et erinevad pakendid ei ole mõistlikud ja ühtlustasime portsjoni 330 grammile, mis on meie arvates tarbijatele paras maht,» selgitas Tere turundusdirektor Alar Pink.

Siiski lisas Pink, et populaarse 20-protsendilise hapukoore toovad nad sügisel välja ka 660-grammises pakendis, mis sobib suurtarbijatele ja näiteks suurema salatiteo puhul.

Pingi sõnul ei olnud muudatuse eesmärk kindlasti tarbijaid eksitada, pigem on inimesed lihtsalt vanade suurustega harjunud ega oska suuruseid eraldi vaadata. Tema sõnul kliendid neile sellekohaseid kaebuseid esitanud ei ole.

Küll aga tuleb teiste firmade hapukoorega võrreldes välja, et Tere toote hind on tunduvalt kõrgem. Kõik teised vaatluse hetkel poes saadaval olevad hapukoored olid 500- ja 250-grammistes pakendites. Tere 330-grammine hapukoor maksis Prismas 0,63 eurot, hinnalt järgmine Valio 500-grammine hapukoor aga 0,71 eurot. Seega oli Tere hapukoore kilohind 1,91, aga Valiol 1,42 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles