Pärnu elanikud hakkavad võlanõu saama

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus on juba ammu võlanõustaja. Pildil Diana Türna.
Tartus on juba ammu võlanõustaja. Pildil Diana Türna. Foto: Sille Annuk

Homme, 3. juulil alustab Pärnus tööd võlanõustaja, kelle ülesandeks on nõustada Pärnu linnas elavaid majanduslikult raskesse olukorda sattunud isikuid ja peresid, kellel on seetõttu tekkinud või tekkimas sotsiaalsed probleemid.


Võlanõustamisteenuse osutaja leidmiseks kuulutas linnavalitsus välja konkursi, millel osalenud kandidaatide hulgast valiti teenust osutama Anne Rähn. Anne Rähn on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna ning läbinud võlanõustamise täiendkoolituse.

Võlanõustaja vastuvõtt toimub Riia mnt 70 aadressil asuvas erivajadustega inimeste rehabilitatsioonikeskuses üks kord nädalas teisipäeviti eelneva registreerimise alusel. Registreeruda saab e-posti teel volg@lv.parnu.ee <mailto:volg@lv.parnu.ee> või teisipäeviti kell 15-19 telefonil 59 116 233.

Võlanõustamisteenusele registreerimiseks võib inimene pöörduda ka piirkondlikku hoolekandekontorisse: Kesklinna piirkonnas Suur-Sepa 16, Mai piirkonnas Metsa 14, Rääma piirkonnas Kaevu 27, Vana-Pärnu piirkonnas Jannseni 5.

Linnavalitsus ostab võlanõustamise teenust kuus 40 tunni ulatuses ja nõustamine on suunatud isikutele, kelle registrijärgne elukoht on Pärnu linn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles