Suveteatrisse minekuks tuleb varuda aega ja raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teatri suvelavastuse "Hullumaja suvepäevad Vaino Vahingu ainetel" piletid on juba välja müüdud.
Rakvere teatri suvelavastuse "Hullumaja suvepäevad Vaino Vahingu ainetel" piletid on juba välja müüdud. Foto: Rakvere Teater

Eesti suvi on ka sel korral täis teatrit, mis toimub kodumaa täiesti erinevates metsatukkades ning nõuab sealjuures päris paksu rahakotti.

Suvelavastuste piletihinnad ei jää põhihooaja lavastustele kaugeltki alla. Paljuski olenevad piletihinnad sellest, millal sa need ostad. Suurem osa piletihindu tõusid juunikuu algusega, mõningatele etendustele on võimalik osta sooduspileteid 1. juulini. Peaaegu kõigi suvelavastuste hinnad tõusevad veel paari euro võrra ostes need etendusega samal päeval.

Odavamad täispiletid võib leida 8-10 euro eest, suurem osa pileteid jääb 14-16 euro vahele ja kallimad maksavad 18-20 eurot. Sooduspiletid kehtivad enamikel juhtudel õpilastele, tudengitele ja pensionäridele. Mõnikord on ka eraldi välja toodud, et näiteks alla 7-aastased lapsed saavad sisse tasuta, kui istuvad vanema süles ning mõnel etendusel on lastele eraldi sooduspilet.

Kuid seda, kui palju kulub bensiiniraha kõikidesse nendesse põnevatesse teatripaikadesse sõitmiseks, tuleb veel iga kord piletihindadele juurde arvutada. Kui vaadata suvelavastuste kaarti, siis on sel aastal mindud teatrit tegema just Eesti äärealadele, rannikule ja saartele. Sageli tähendab pikk sõit sedagi, et kohapeal on tarvis vähemalt korra ka kõht täis süüa.

Kõigele sellele vaatamata on eestlane teatavasti suur teatrisõber ja mõnede lavastuste piletid on juba hoopis välja müüdud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles