Uued tooted: soolased kohupiimad, lastejogurtid, eriti lahja õlu ja pingviinijäätis

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valio Alma

Seekord tutvustame uute toodete all Farmi soolaseid kohupiimasid, Valio lastele mõeldud jogurteid, Saku eriti lahjat õlut ja Pingviini jäätist.


Farmi soolased kohupiimad

Maag Piimatööstus tõi suveks taas poeletile tarbijate tunnustuse saanud innovatiivsed soolased kohupiimad. Ettevõtte turundusjuhi Ruta Kallaspooliku sõnul võtsid tarbijad eelmisel suvel nii kohupiima redisega kui sibula-küüslauguga väga hästi vastu.

«Meie soolased kohupiimad on omalaadseks suvekuulutajaks, kuna sobivad ideaalselt kastmeks värske kartuli juurde, võileivatortideks ning leivakatteks,» lisas ta.

Alma tõi turule uued lastetooted

Valio Eesti täiendas Alma tootevalikut eelkõige lastele, kuid ka kõikidele lapsemeelsetele suunatud uudsete toodetega. Nimelt on poelettidel saadaval põnevate lisanditega säilitusainetevabad lastejogurtid ning maasika-, banaani- ja marjamaitselised kohupiimakreemid.

Lastele tuttava lõbusa lehmakesega pakendis kaltsiumirikkad jogurtid pakuvad elevust kahte tüüpi lisanditega - saadaval on šokolaadirõngaste ning mandli- ja šokolaaditükkidega lastejogurtid.

Saku pruulis eriti vähese alkoholisisaldusega õlle

Maitseomaduste poolest kerge pilsneriga võrreldava Saku 2,8% õlle alkoholisisaldus on just nii madal. Vaatamata eriti väikesele alkoholisisaldusele on tegemist ehtsa õllega, millesse on pandud mehine annus humalat.

«Meie uus õlu sobib janukustutamiseks pärast trenni, kergeks värskenduseks saunas või pärastlõunasele grillipeole, kust iga mees viisakalt omal jalal koju läheb,» ütles Saku Õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm.

Pingviini jäätis on tagasi

Peale pea paarikümneaastast pausi avas taas uksed Pingviini jäätise müügipunkt. See asub Meriton Grand Conference & Spa hotelli esimesel korrusel.

Jäätisevalikus on nii midagi vana - pehmed jäätised «roheline õun» ja «karamell», kui midagi uut - külmutatud jogurt, mille vähene rasvasisaldus teeb sellest mõnusalt jahutava maiuse ka kõigile figuurihoidjatele. Lisaks midagi sinist, mida esindab juba vana tuttav pingviin oma endises kuues.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles