Uued tooted: värsked jogurtimaitsed ning uus kokteilisari

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alma uued jogurtid.
Alma uued jogurtid. Foto: Valio Eesti

Viimastel päevadel on oma uutest toodetest teada andnud piimatööstused Valio ja Maag ning alkoholitootja A. Le Coq.


Valio Eesti Alma jogurtivalikusse lisandub kaks uut topsijogurtit – müügile tulevad maitsetestide võitjad pirni-karamelli- ja vaarikamaitseline jogurt.

Maag Piimatööstusel tuli samuti välja kaks uue maitsega Farmi jogurtit – õuna-apelsinijogurt seemnemixiga ning koorene jogurt ploomitükkidega. Õuna-apelsinijogurtis seemnemixiga on seemne- ja teraviljasegu. Jogurtisse on lisatud oder, päevalilleseemned, nisu, nisukliid, kõrvitsaseemned, kaerahelbed ja rukkikliid. Õuna-apelsinijogurtis seemnemixiga on 100 grammi kohta keskmiselt 91 kcal ning koorese ploomijogurti 100 grammis on keskmiselt 117 kcal.

A. Le Coq alustas aga klaaspudelis kokteilisarja tootmist. Esialgu jõuab turule neli rahvusvahelist maitset – mojito, cosmopolitan, pina colada ning cuba libre. Eestis tulid müügile uue kokteilisarja kolm maitset – cuba libre, mojito ning pina colada. Joogid on villitud 0,33-liitrisesse klaaspudelisse, mille alkoholisisaldus on 4,7 protsenti.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles