Uued tooted: lahja toorjuust, külmutatud jogurt ja meie küla eitede jäätis

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Farmi light toorjuustud.
Farmi light toorjuustud. Foto: Maag Piimatööstus

Viimastel päevadel on oma uutest toodetest teada andnud jäätisetootja Ingman, piimatööstus Maag ning Yo Eesti OÜ.


Maagi tootesari Farmi tõi turule väikese rasvasisaldusega light toorjuustud. 15-protsendise rasvasisaldusega light toorjuustud on müügil nii klassikalises maitsestamata variandis kui ka pikantse lisandiga.

Algaval jäätisehooajal toob Ingman turule 15 uut toodet, kuid põhiliseks uudiseks on spetsiaalselt Eesti turu jaoks loodud koorejäätiste seeria «Maius», mille pakend sündis koostöös Eesti ühe tuntuma naivisti Ave Nahkuriga ning põhineb tema «Meie küla eitede» maaliseerial. Koorejäätis on saadaval neljas variatsioonis: vanilli, õuna-kaneeli, karamelli ning kommidega.

Yo Eesti OÜ pakub nüüdsest Eestimaisel toorainel põhinevat uudset külmutatud jogurtit Yo!, mis valmib kliendi silme all. Yo! külmutatud jogurti kohvikud avati sel nädalal Tallinnas Magistrali ja Viru keskuses. Maikuu lõpus avatakse külmutatud jogurti kohvikud ka Solarise ja Rocca al Mare keskustes. Yo! külmutatud jogurti põhikomponentidena kasutatakse Alma piima ja Farmi jogurtit ning inimene saab valida kolme erineva külmutatud jogurti maitse vahel: naturaalne, maasika ja naturaalse-maasika segu. Lisaks saab lisandina juurde valida ka värskeid marju, kompotti, kodumaiseid kaeraküpsiseid, šokolaadi, halvaad, müslit, marmelaadi ning kookoshelbeid ja muid lisandeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles