NATO tippkohtumiseks suletakse Vilniuse lennujaam, kuid piletimüük käib ikka edasi

PM Majandus
Copy
Ryanairi lennuk. Pilt on illustratiivne.
Ryanairi lennuk. Pilt on illustratiivne. Foto: Christian Hartmann / Reuters / Scanpix

Leedus toimuva NATO kohtumise tõttu tühistatakse üheks päevaks lennud Vilniuse lennujaamast, kuid piletimüük käib veel edasi. Vilniuse lennujaamade esindaja sõnul peaks lennufirmad piletimüügi lõpetama, kirjutab Leedu uudisteportaal 15min.

11.–12.juulil Vilniuses toimuv NATO tippkohtumine võib reisijate plaanid oluliselt segamini lüüa, kuna Leedu pealinna lennujaam suletakse 24 tunniks.

Reisijad võivad aga segadusse sattuda, kuna odavlennufirmad Ryanair ja Wizz Air müüvad veel selleks ajaks pileteid.

Uudisteportaal 15min uuris Ryanairilt ja Wizz Airilt, miks nad pileteid müüvad ja kas nad sellega ei eksita tarbijaid. Wizz Airi esindaja lubas pakkuda pileti ostnud klientidele ümbervahetamise võimalust ning kui klient pole pakkumistega nõus, maksta hüvitist, mis on 120 protsenti piletihinnast.

Ryanairi aesindaja sõnul otsivad nad lahendust, kuidas lennugraafikut muuta. «Vabandame võimalike ebamugavuste pärast, mis on põhjustatud ajutisest lennujaama sulgemisest. See on täielikult meie kontrolli alt väljas,» vahendas Ryanairi pressibüroo.

Info anti nädal tagasi

Nädal tagasi teatas Leedu transpordiministeerium, et NATO turvanõudeid arvestades keelatakse kõik lennud, mis on tippkohtumise asukohale lähemal kui 30 km.

Eelmise reede hommikul müüs Ryanair veel lennupileteid Vilniusest Londonisse. Lend peaks väljuma 12. juulil. kell 11.25.

Vilniuse lennujaama pressiesindaja Tadas Vasiliauskas kinnitas Leedu meediale, et lennufirmad on piirangutest teadlikud. «Lennujaamad ei saa piletimüüki keelata, kuid kutsume reisijaid tungivalt üles vaatama lennugraafikuid ning suhtlema lennufirmadega võimalike alternatiivide teemal,» ütles Vasiliauskas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles