Lux Express hakkab sõitma Tartust Riiga kolm korda päevas

BNS
Copy
Lux Expressi bussijuhid pidasid Vana-Võidu libedarajal finaalvõistluse.
Lux Expressi bussijuhid pidasid Vana-Võidu libedarajal finaalvõistluse. Foto: Elmo Riig

Lux Express lisas laupäevast Tartu–Riia liinile kell 5.25 startiva varahommikuse bussi, samuti lisandub üks reis ka Riia–Tartu suunal, mis väljub kell 14.15 Riia bussijaamast; selle muudatusega tõuseb Tartu ja Riia vaheliste igapäevaste ühenduste arv kolmeni kummaski suunas.

Tartu abilinnapea Raimond Tamm ütles pressiteates, et hea transpordiühendus Riia linna ning sealse lennujaamaga on Tartu ja laiemalt võttes kogu Lõuna-Eesti jaoks äärmiselt oluline, seda nii äri- kui ka puhkusereisijate huve silmas pidades.

«Loomulikult on ka meie väliskülaliste jaoks avaramad võimalused Tartusse jõuda väga olulised; välisühenduste parandamine on iseäranis vajalik ka seetõttu, et Tartust saab tuleval aastal Euroopa kultuuripealinn ning ootame programmist osa saama hulgaliselt väliskülalisi,» lisas Tamm.

Abilinnapea rõhutas, et senisest sagedasem bussiühendus Riiaga saab teoks tänu tõhusale koostööle Tartu linna ning Lux Expressi vahel ning avaldas lootust, et mugava bussisõidu võimaluse võtavad reisijad hästi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles