Vaata, kuhu saab Tallinnast sel suvel otse lennata

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Esimene lisanduv otselennu sihtkoht on 28. märtsil SunExpressi poolt avatav Antalya.
Esimene lisanduv otselennu sihtkoht on 28. märtsil SunExpressi poolt avatav Antalya. Foto: Jarek Jõepera/Tallinna lennujaam

Tallinna lennujaam läheb 26. märtsil üle suvisele graafikule, misjärel saab otse lennata 47 sihtkohta.

Regulaarlennud toimuvad 33 sihtkohta ning tellimuslendude valikus on 14 sihtkohta, millele saab pileteid osta reisibüroodest.

Suvise lennugraafiku lendudele käib müük juba mõnda aega, aga kohe 26. märtsist pole kõik 47 sihtkohta veel saadaval – uued sihtkohad ja lisasagedused tulevad juurde järk-järgult lähikuudel.

AirBaltic avab suvel Tallinnast lennud nelja uude sihtkohta: Horvaatia sadamalinnad Dubrovnik ja Split ning otselennuga saab avastada Kreeka saartest Kreetat ja Rhodost. Uuesti on lennugraafikus Nice.

Aegean taasavab otseliini Ateenasse ja SunExpress Antalyasse. SAS alustab augustis lende Oslosse.

Paljud liinid saavad juurde sagedusi: Swiss lisab lende Zürichisse ja Lufthansa Münchenisse. AirBaltic lisab lende Pariisi, Londoni, Berliini, Malaga ja Nice’i. SAS lendab sagedamini Stockholmi ja Kopenhaagenisse. Põnevamad pakettreiside sihtkohad on Madeira, Faro Portugalis ja Tivat Montenegros.

Tallinna Lennujaama juhatuse liikme Eero Pärgmäe sõnul on reisijate huvi suvehooaja lendude vastu suur. «Suvine lennuplaan on nüüd kõikjal maailmas paigas ja kuna lennufirmadel pole võimalust kiirelt meeskondi juurde värvata ja koolitada ning uusi lennukeid osta, siis tuleb arvestada, et nõudluse kasvades tõusevad ka hinnad. Seepärast soovitame pileti varakult osta – tõsi, nii soodsalt, kui vahetult pärast koroonat sai lennata, pole enam võimalik,» rääkis Pärgmäe.

«Esimene lisanduv otselennu sihtkoht on 28. märtsil SunExpressi avatav Antalya, kuhu saab lennata neli korda nädalas ja kus on aprillis juba üle 20 kraadi sooja ja palju päikest, mis on meie jaoks täitsa mõnus suveilm,» märkis Pärgmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles