Vaheta välja auto minikustuti

Tamrex OÜ
Copy
Foto: Tamrex

Pane autosse 2 kg, paremgi veel 3 kg TAMREXi preemium pulberkustuti, millega õnnestub päriselt midagi ära kustutada, kui puhkeb tulekahju.

Töökorras 1 kg minikustutiga on võimalik kustutada küll. Väga osav, kogenud, kiire reageeringu ja kindla käega kasutaja võiks sellega väiksemat sorti põlengu kenasti summutada. Kui paljud aga julgevad end osavaks kustutajaks pidada?

Tulekahju ehmatab, enamik meist lööb verest välja. Esimene häda tabab splindi välja tõmbamisega, sest kogenematusest hoiame kahvasid tugevasti koos ja surume sellega splindi kinni. Mida tugevamini tõmbame, seda kõvemini surume kahvasid kinni.

Oletame, et saime splindi välja, oleme ka regulaarselt tulekustutit kontrollinud ja see lõpuks rakendubki. Elu näitab, et vooliku puudumise tõttu läheb esimene ports pulbrit hoopis kusagile mujale. Nüüd on selge, millise survega ja kuidas pulber tulekustutist väljub ning oleme valmis järgmise päästikule vajutusega tulekollet tabama … aga teist võimalust minikustuti ei paku, sest „laskemoon“ on otsas! Vaid ühe suurema sortsu jagu seal pulbrit sees ongi. 2 kg pulberkustutiga on sul veel võimalusi ja TAMREXi 3kg preemium pulberkustuti on võrdne mõne teise tootja 6 kg kustuti võimsusega.

Foto: Tamrex

Miks valida 2kg või 3kg TAMREX preemium pulberkustuti?

TAMREXi preemium sarja pulberkustutid on tervikuna kvaliteetsemad, töökindlamad ning tõhusamad.Suurima uuendusena hakkab silma kollane seadeldis kahvade vahel. Tegemist on E-Z kaitseriivi ehk splindiga, mida pole võimalik kahvade vahele kinni vajutada.

Vooliku olemasolu on tulekustuti puhul oluline, sest tulekolde tabamine on täpsem. Samuti võimaldab voolik kustutamist raskesti ligipääsetavates kohtades, mis on autopõlengute puhul sageli vajalik. TAMREX preemium tulekustutite voolik on valmistatud vastupidavamast EPDM kummisegust, mis peab ajahambale väga hästi vastu. Metallist vooliku keermeosa lisab vastupidavust veelgi.

Kõne all olevatel tulekustutitel on vastupidavam roostevabast terasest ventiilikomplekt ja pikemad ning käepärasemad kahvad.

Efektiivsem pulbrisegu

Sugugi mitte kõik pulbrisegud, millega erinevad tootjad oma tulekustuteid täidavad, pole ühesuguse efektiivsusega. Võrrelge efektiivsusnäitajaid tulekustututite etiketil ja kõik saab selgeks. Kustutusvõimsus võib erineda lausa mitmeid kordi. TAMREX preemium pulberkustutites on kasutatud vaid parimat, kõrgete efektiivsusnäitajatega kvaliteetset kustutuspulbrit. Nii on 3kg TAMREX preemium pulberkustuti töövõime võrdne mõne teise tootja 6kg pulberkustutiga.

Paksemast metallist kest = pikem hooldusvälp

Pika hooldusvälbaga TAMREX preemium pulberkustutite kestad on paksust ja kvaliteetsest metallist lõigatud välja selliselt, et tekiks võimalikult vähe keevisõmblusi. Tugevast plastikust jalg vähendab 

hõõrdumist tulekustuti teisaldamisel ühest kohast teise. Tehases on TAMREXi preemium pulberkustutitele tehtud heeliumtest. See tagab parema lekkekindluse kui harilik test õhuga.

TAMREX preemium pulberkustutid on varustatud lisaks manomeetrile eraldi kontrollventiiliga, millest saab mittestatsionaarse seadmega rõhku mõõta, et kontrollida tulekustuti manomeetri näitu.

Olemasolevat 1 kg autokustutit ei maksa ära visata, jäta see varukustutiks, kuni sel eluiga jätkub. Peategelane on sinu autos nüüdsest TAMREX 2kg preemium kustuti või TAMREX 3kg preemium pulberkustuti.

Oma pere, kodu ja vara kaitsmiseks vali parimad võimalikud vahendid. See pole kokkuhoiu, vaid targalt kulutamise koht.

TAMREXi preemium sarja kvaliteetkustutid on saadaval TAMREXi kauplustes üle Eesti.

Copy
Tagasi üles