Järve keskus kaotas ära parkimiskellad ja arvestab aega uut moodi (3)

Tarbija24
Copy
Parkimine.
Parkimine. Foto: Erakogu/ Järve keskus

Alates 1. veebruarist muutub Järve keskuse parklas parkimiskorraldus, kui kaotatakse ära parkimiskellad ning parkimise algus fikseeritakse kaameratega parklasse sissesõidul automaatselt. Tegemist on esimese kaubanduskeskusega Eestis, mis pakub Snabbi parkimistehnoloogia abil parklas kaamerapõhist numbrituvastust.

«Snabbiga on lihtne – igal sissesõidul registreerib kaamera külastaja autonumbri. Nagu varemgi, on parklas tasuta parkimiseks kolm tundi,» selgitas Järve keskuse äriarendusjuht Helin Arro.

Ta lisas, et parkimise tasuta limiit kehtib ühe sissesõidu kohta. «Kui soovitakse peatuda pikemalt kui kolm tundi, siis on võimalik registreerimiseks kasutada Snabbi äppi, pargi.ee-d või SMS-parkimist.»

Snabbi tegevjuhi Kustas Kõivu sõnul pole neil, kes pargivad Järve keskuse parklas alla kolme tunni, isegi vaja parkimisäppi alla laadida, rakendust saavad aga kasutada kauem parkijad. 

Snabb (endine Barking) on tegutsenud 2015. aastast. Snabbi rakenduses on saadaval rohkem kui 115 parklat ja 300 autopesulat. Snabbi äppi kasutas 2022. aastal ligi 100 000 inimest. Snabb tegutseb lisaks Eesti ja Leedu turule veel Uus-Meremaal, Soomes, USAs, Saksamaal ja Austrias.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles