Tallinna tankla bensiinimahutisse sattus vesi, mis rikkus autode toitesüsteeme (2)

PM Majandus
Copy
Jetoil Eco automaatjaam.
Jetoil Eco automaatjaam. Foto: Taavi Sepp

Jetoili Mustamäe tankla kütusemahutisse lekkis sel nädalal lumesulamisvesi, mis tekitas probleeme seal tankinud autode toitesüsteemidele. Kütusefirma vabandab klientide ees ja ootab võimalikke kaebusi.

Jetoil teatas oma Facebooki lehel, et 17.01.2022 lõunast hakkas saabuma nende klientidelt infot Mustamäe ECOs bensiini B98 tankimise järel tekkinud probleemidest auto toitesüsteemis. Sama päeva pärastlõunal tankurist võetud kiirtest ja mahuti kontrollsüsteem häireid ei näidanud.

Järgmisel päeval saabus klientidelt ja autode hooldusettevõttelt täpsustatud infot. «Seepeale otsustasime kontrollida maa-alust mahutit ja peatasime tanklas B98 müügi,» kirjutas Jetoil.

Mahuti hooldusluuki avades selgus avariiolukord. Mahuti vaatlustoru korgis oli mõra. Erakordselt kõrge lumesulamise vee taseme tõttu immitses korgis oleva mõra kaudu vett B98 mahutisse. Hetkeseisuga käivad avariiolukorra likvideerimistööd. Avariiolukorra põhjustanud mahuti osad asendatakse. «Mustamäe ECO tankla mahutis oleva bensiin 98 vahetame välja,» lisas kütusemüüja.

Ettevõte teatas, et kui kliendil on tankimise järel mure autoga, siis palume sellest alati kirjalikult teatada aadressile info@jetoil.ee lisades sinna tankimisinfo ja muret täpsustav muu oluline info. «Vaatame iga pretensiooni individuaalselt läbi ja kontakteerume iga teavitajaga võimalikult kiiresti.»

«Vabandame klientide ees Mustamäe ECO tanklas B98ga tekkinud avariiolukorra pärast ja täname kõiki kiire teavitamise eest,» märkis Jetoil oma postituses.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles