Eesti Loto toob üle kümne aasta turule uue lotomängu

PM Majandus
Copy
Uus lotomäng Jokker
Uus lotomäng Jokker Foto: Eesti Loto

Eesti Loto tõi välja uue lotomängu Jokker, mida saab mängida iga päev ning iga päev on ka võimalik võita peavõit miljon eurot. 

Esialgu saab Jokkerit mängida vaid internetis. Mängija peab valima seitse numbrit ning võitmiseks peavad õiged numbrid paiknema õigetel positsioonidel – võidab pilet, millel vähemalt kaks numbrit on väljaloositud kombinatsiooniga samal kohal.

Loosimine sulgub iga päev kell 18.30, võidunumbrid selguvad TV3 ekraanil ning tulemused on leitavad ka Eesti Loto veebilehel.

«Viimati tõime uue arvloterii turule 2012. aasta märtsis, kui alustas Eurojackpot. Eesti enda lotomänge ei ole lisandunud aastast 1996, kui alustas Bingo loto. Nüüd pakume taas uut põnevat mängu, millel sarnaselt Kenoga on fikseeritud võidusummad ehk ka peavõiduks olevat miljonit on hea õnne korral võimalik võita iga päev,» ütles Eesti Loto juht Riina Roosipuu. 

Alates 6. detsembrist saab lotot mängida ainult Eesti Loto uues veebikeskkonnas eestiloto.ee. Uues keskkonnas on kasutusel e-rahakott, mis tähendab, et piletite eest tasutakse e-rahakotis oleva rahaga. Alla 2000-eurosed võidud kantakse e-rahakotti kohe pärast loosimise toimumist. 

AS Eesti Loto on riigi omanduses ettevõte, mis maksab igalt lotopiletilt riigile 18 protsenti hasartmängumaksu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles