Raskustes kaubanduskeskus T1 leidis nutika väljundi (1)

PM Majandus
Copy
Foto: Tiit Veermäe / T1

Kaubanduskeskus T1 pakub koostöös ettevõttega GoParking pikaajalist tasulist parkimist, samuti on keskuse parklas nutikas auto leidmise süsteem.  

Pikaajalise parkimise teenus on mõeldud eelkõige lennureisijatele auto hoidmiseks. Keskuse klientidele on parkimine kuni neli tundi tasuta.

Pikaajaliseks parkimiseks saab sõidukile koha broneerida GoParkingi kodulehel ning jätta sõiduki T1 maa-alusesse parklasse või parkimismajja, teatas T1.

Parkimine üheks nädalaks maksab T1 parklas GoParkingi kodulehe põhjal 29 eurot.

Võrdluseks, Tallinna lennujaama pikaajalise parklas A2 maksab nädal aega parkimist 51 eurot ning parkimismajas ning lühiajalises parklas A1 58 eurot. 

Uudne süsteem

T1 maa-aluses parklas ja parkimismajas on Find My Car süsteem, nii et ei pea kasutama parkimiskella ning süsteem aitab pargitud auto vajadusel üles leida. Küll tuleb parkimiskella kasutada keskuse trammipeatuse poolses otsas olevas väliparklas. T1 parkimiskohtadel on turvalisuse nimel kaks salvestavat kaamerat, mis reageerivad liikumisele.

T1 keskus avati 2018. aastal ning 2022. aasta algusest on keskuse omanik ja operaator investeerimisfirma Lintgen OÜ. Rajatava Rail Balticu Linda terminali kõrval asuvas T1 keskuses on 56 000 ruutmeetrit üüripinda ning maa-aluses, väli- ja korrusparklas on kokku 1111 kohta. Hoone ankurrentnikud on Selver, Super Skypark ja Cinamon.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles