Viis selle hooaja populaarsemat tehnikavidinat jõuluvana kingikotis

PM Majandus
Copy
Randmeile paigutatud nutikellad on väärtuslik infoallikas organismi seisundi jooksvaks jälgimiseks ja salvestamiseks.
Randmeile paigutatud nutikellad on väärtuslik infoallikas organismi seisundi jooksvaks jälgimiseks ja salvestamiseks. Foto: Marek Strandbergi fototöötlus

Eesti suurima koduelektroonika müüja Euronicsi müügiandmete põhjal jõuavad sel aastal kõige sagedamini jõuluvana kingikotti just need viis tehnikakaupa.

1. Nutikell

Kell on lisaks ajanäitamisele ka sinu personaaltreener või assistent, mis näitab ja kogub päeva jooksul sulle kasulikku informatsiooni. See teeb nutikellast ideaalse kingituse aktiivset eluviisi armastavale sõbrale.

Nutikella kinkides tuleb aga silmas pidada, milline on kingisaaja elustiil ja vajadused – kui aktiivne ta on ja kui palju informatsiooni on tal vaja treeningute või aktiivsuse kohta koguda. 

Lihtsamate trennide, jalutuste ja päevase aktiivsuse jälgimiseks sobivad ideaalselt näiteks Fitbit nutikellad. Veidi ekstreemsemate huvidega seiklushundil võiks kell randmel laadimata terve nädala metsas vastu pidada, sportlase jaoks, kelle jaoks on oluline jälgida pulsisageduse vahelduvust ja treeningu efektiivsust, tasuks vaadata Garmini mudeleid.

Tähele tuleb ka panna milliseid tooteid kingisaaja muidu kasutab – kas ta on Apple’i või näiteks Samsungi toodete kasutaja. Sellisel juhul ühildub tema ülejäänud tehnikaga kõige paremini just vastava kaubamärgi kell.

2. Kuumaõhufritüür

Meie kõigi tutvusringkonnas on keegi, kes lubab aasta alguses oma toitumise käsile võtta, seejärel alustab jaanuaris ekstreemse dieediga ja loobub hiljemalt märtsi keskpaigaks.

Alati ei pea aga toitu muutma, vaid vahel piisab, kui muuta toidu valmistamise meetodit. Kes soovib sõbra uusaastalubadusele kaasa aidata, kingib talle kuumaõhufritüüri, millega valmib toit kiirelt ja tervislikult, kasutades selleks minimaalselt rasva.

3. Robottolmuimeja

Robottolmuimejad on viimase viie aastaga ühed enim arenenud kodutehnikatooted, mis täna isegi pesevad põrandaid. Lisaks õpetavad nad hästi korda hoidma, sest kõik põrandale jäänud väiksemad juhtmed, kõrvaklapid, vööd, paelad ja muu selline lihtsalt süüakse ära.

4. Elektriline hambahari

Keskmiselt teeb inimene tavalise hambaharjaga ühe hambapesu ajal 600 liigutust, seevastu elektrilise hambaharja harjased teevad 48 000 liigutust minutis. Eriti kasulik on taimeriga elektrihambahari, mis võimaldab ka kõige laisemal hambapesijal järgida hambaarstide soovitatud hammaste harjamise aega.

5. Juhtmevabad kaasaskantavad tooted

Kaasakantavad juhtmevabad tooted kuluvad liikuva eluviisiga sõbrale alati marjaks ära. Näiteks aitab kaasaskantav kõlar matkal või reisil meeleolu luua, projektoriga saab ükskõik kus filmiõhtu korraldada või miks ka mitte kliendikohtumisel oma PowerPointi esitlust näidata. Inimesele, kes hindab privaatsust ja oma aega, annavad aga juhtmevabad kõrvaklapid hea võimaluse ennast ümbritsevast maailmast välja lülitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles