Tesla elektriautod olid iga-aastases töökindluse uuringus halvimate seas

PM Majandus
Copy
Tesla.
Tesla. Foto: Yauhen_D/Shutterstock

Tesla ja teiste kaubamärkide elektrisõidukid olid Ameerika Ühendriikide kõige ebausaldusväärsemate sõidukite hulgas, selgus ajakirja Consumer Reports iga-aastasest usaldusväärsuse uuringust.

 

Kuigi elektriautod ja täissuuruses pick-up kaubikud naudivad USA turul kõige suuremat nõudlust, on need kõige problemaatilisemad, ütles tooteid ja teenuseid hindav mittetulundusühing Reutersi vahendusel.

Maailma kõige väärtuslikum autotootja Tesla tõusis nelja koha võrra ja oli 24 kaubamärgi seas 19. kohal. Aruande kohaselt on elektriautode liidril jätkuvalt probleeme oma autode keredetailide, rooli/vedrustuse, värvi ja viimistluse ning kliimasüsteemiga, öeldi aruandes.

Oktoobris teatas Elon Muski juhitud ettevõte, et eeldab, et ei saavuta sel aastal oma sõidukite tarne-eesmärki, viidates logistikaprobleemidele.

Uuringu kohaselt olid esikohal Toyota ja Lexus ning kümnest parima tulemuse saanud kaubamärgist seitse olid Jaapani ja Korea kaubamärgid.

Aruandes toodi ka esile kasvav huvi hübriidsõidukite vastu, kusjuures 36% potentsiaalsetest ostjatest kaalub seda oma järgmise auto või kaubiku ostmisel.

Ajakirja iga-aastane uute sõidukite töökindluse uuring hindab kogutud andmete põhjal, millised autod valmistavad omanikele vähem või rohkem probleeme kui nende konkurendid. Antud edetabel on tarbijate ja tööstusharu juhtide seas mõjukas.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles