WeekendShoes avab üle Eesti nutipoed (1)

PM Majandus
Copy
WeekendShoes'i esimene pood avati Viimsi Marketis.
WeekendShoes'i esimene pood avati Viimsi Marketis. Foto: Vallo Kruuser

Baltikumi jalatsite ja riiete jaekett WeekendShoes kavatseb Eesti katta oma nutipoodidega ja alustas pilootprojektiga Viimsi Marketis, kuhu on püstitatud proovikabiinid ja pakiautomaat.

Ostuprotsess käib järgmiselt: esmalt peab huviline minema kaupluse veebipoodi, valib sealt kuni viis toodet ja nutipoe, kus ta neid tasuta proovida soovib ning seejärel tuvastab ennast PIN1-ga. Kauba kohale jõudmisel saab poekülastaja uksekoodi SMSiga, mis tagab ligipääsu nutipoodi. 

Edasi võtab klient pakiautomaadist tooted, proovib neid ja langetab otsuse. Mittesobivad tooted saab pakiautomaati tagasi panna ning sobivad tooted kaasa võtta. Tarbijal ei ole tarvis midagi ette maksta, vaid tasub arve alusel 30 päeva jooksul ja üksnes nende kaupade eest, mille kasuks on nutipoes otsustanud ning kaasa võtnud.

«Uuenduslik lahendus toimib ka piirkondades, kus elab alla kümne tuhande inimese ja kus jaekaubanduse võimalused on kitsaks jäänud. Lähitulevikus võib nutipoode üle Eesti olla juba mitukümmend. Oluline on ka, et teenus on kliendi jaoks tasuta, ilma ühegi ettemaksuta,» ütles WeekendShoes tegevjuht Taavi Laeks.

WeekendShoes on 2007. aastal Rakveres asutatud kaupluskett ja kuulub Eesti omanikele. Grupp haldab 18 kauplust ja kolme e-poodi Eestis, Lätis ja Leedus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles