Bolti sõite saab nüüd Tallinnas ette tellida

BNS
Copy
Bolti takso.
Bolti takso. Foto: Sander Ilvest

Tallinnas on nüüd võimalik Bolti platvormil sõiduteenust kuni 72 tundi ette tellida.

Eesti on esimene riik, kus Bolt sõitude ettetellimise võimalust katsetab. Sõitude broneerimise võimalus kehtib nii tavasõitudele kui Bolt Business lahendust töösõitudeks kasutavatele ettevõtetele.

«Sõitude ettetellimine on üks klientide kõige rohkem küsitud võimalusi. On mitmeid olukordi, kus inimesed tahavad olla kindlad, et auto jõuab õigeks ajaks kohale – olgu see olulisele koosolekule jõudmine või lennujaama minek. Sõitude ettetellimise võimalus aitab inimestel oma päeva paremini planeerida ja ettenähtud ajaks sihtkohta jõuda,» ütles Bolti sõiduteenuse Eesti juht Eva Liisa Rikkas.

Sõidu ettetellimiseks tuleb Bolti rakenduse peavaates valida kalendri ikoon ning sealt soovitud sõidu alguse kuupäev ja kellaaeg. Nagu tavaliste Bolti sõitudega, näevad kliendid sõidu lõplikku maksumust enne selle broneerimist. Kui klient peaks sõidule hilinema, on viis esimest minutit ooteaega tasuta, hilisem ootetasu on 16 senti minut.

«Bolti eesmärk on aidata inimestel isiklikust autost loobuda ja kasutada jagatud transpordivahendeid,» lisas Rikkas. «Nüüd võivad inimesed olla kindlad, et nad jõuavad õigeks ajaks kohale ja ei pea samal ajal muretsema parkimiseks kuluva aja ja tasu pärast.»

Boltil on üle 100 miljoni kasutaja 45 riigis ja üle 500 linnas Euroopas ja Aafrikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles