Fudy kaudu toiduveo kasuks otsustas veel 17 restoraniketti (1)

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Fudy toidukullerteenus
Fudy toidukullerteenus Foto: Fudy

Alates oktoobrist saab veel mitme restorani toidu kojuveo tellimusi teha ainult Fudy rakenduse kaudu. 

KFC, Viru burger, Vapiano, Tokumaru, Blender, POMO, Tai Boh, Brööder Kebab, Chi, Little India, Chopsticks, Lido, Kimijimi, O’Learys, MySushi, Ice Cafe ja Apollo kinod alustavad oktoobrist uut koostööd eestimaise toidu kojuveo äpiga Fudy, mis praegu töötab Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas.

Fudy tegevjuht Holger Lihtmaa ütles, et oktoobrist saavad nad oma platvormile lisaks Hesburgerile juurde veel 17 restoraniketti, kes lõpetavad koostöö Bolt Foodi ja Woltiga ning ainsaks kullerpartneriks on Fudy.

«Fudyl on selge plaan teha toidu kojuveo revolutsiooni ja muuta see teenus kõikide jaoks mugavamaks. Näiteks saab ühe tellimusega valida meelepärased road korraga mitmest restoranist,» põhjendas partneri valikut Apollo Groupi juhatuse esimees Madis Jääger. 

Tokumaru omanik Daigo Takagi ütles, et nende restoranil on Fudy tiimiga olnud hea sünergia. «Nad on eestimaine platvorm, kes teab ja tunneb toitlustus- ja meelelahutusmaailma, mõistab restoranide hingeelu ja ka murekohti. Nad on paindlikud ja valmis kaasa tulema ideega, et muuta kasutajate elu mugavamaks, mis on meie jaoks oluline,» leidis Takagi. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles