Novatours võttis sügisreisideks appi veel ühe lennuvedaja

Tarbija24
Copy
Novatours messil Tourest 2014
Novatours messil Tourest 2014 Foto: Kaader videost

Reisikorraldaja Novatours laiendab oma lennuvedajate ringi ning alates tänasest kuni oktoobri lõpuni teeb osa nende tšarterlende Freebird Airlines – et tagada reisijate arvu suure kasvu ajal turvalisem ja sujuvam teenindus.

Turismisektor on pärast koroonapandeemia aegset reisimise langust ootamatult kiirelt taastunud ning vaatamata kütusehinna ja muude sellega seotud hindade tõusule pole sügisreiside nõudlus kahanenud, tõdes Novatoursi turundus- ja suhtekorraldusjuht Olev Riisberg. Ta lisas, et klientide sujuvamaks teenindamiseks võeti appi ka Freebird Airlines.

Esialgu saab Freebird Airlinesiga lennata Antalyasse, otselend väljub Tallinnast kuni oktoobri lõpuni teisipäeviti, neljapäeviti ja reedeti.

Freebird Airlines asutati 2000. aastal ning kuulub Türgi ettevõttele Gözen Holding, mis tegutseb Euroopas ja Lähis-Idas. Lennufirma kolm põhilist tegevussuunda on reisijate- ja kaubavedu, inseneri- ja hooldustööd ning lennumeeskonna koolitus.

Novatours tegutseb Eestis alates 2004. aastast ning kuulub Baltimaade reisikorralduskontserni Novaturas, mille põhiline tegevusala on puhkuse- ja kultuurireiside korraldamine tšarterlendudega algusega Tallinnast, Riiast ja Vilniusest. Alates 2018. aastast on Novaturase aktsiad noteeritud nii Varssavi kui ka Vilniuse börsi põhinimekirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles