Esmaspäevast muutub rongide sõiduplaan

Tarbija24
Copy
Elroni reisirong. Pilt on illustreeriv.
Elroni reisirong. Pilt on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Esmaspäevast, 15. augustist muutub rongide sõidugraafik Aegviidu-Tapa jaamavahe kapitaalremondi tõttu.

Remonttöödeks suletakse Aegviidu-Tapa jaamavahe I peatee, mistõttu tuleb muuta ka rongide liiklusgraafikut. Ehitustööde perioodil kasutavad kõik rongid Aegviidu-Tapa jaama vahel II peateed.

Alates esmaspäevast on ehitustööde piirkonnas rongide liikumiste kiiruseid ohutuse tagamiseks langetatud, mistõttu rongide sõiduajad muutuvad mõne minuti võrra pikemaks. Seoses sellega muutuvad nii ida- kui kagusuuna reiside väljumisajad.

Kõik rongid, mis sõidavad Tallinna suunas ja peatuvad Tapa-Aegviidu vahel – Nelijärve, Jäneda ja Lehtse peatuses, saavad kasutada reisijate teenindamiseks vaid maapoolseid ehk vastaspoolel olevaid platvorme (sõidusuunas Narva/Tartu poole).

Aegviidus peatuvad kõik Narva, Tartu ja Rakvere rongid ainult teisel teel ehk autoparkla poolse platvormi ääres. Elektrirongid, mis alustavad sõitu Aegviidust, väljuvad samuti suures osas autoparkla poolse platvormi äärest.

Et olla jooksvalt kursis sõiduplaanimuudatustega, soovitame Elroni kodulehelt tellida teated, mis vastava suuna muudatuste info teie e-posti aadressile saadavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles