Kuus nippi, kuidas reisil majutuselt kokku hoida

Copy
Resting.
Resting. Foto: SWNS / Scanpix

Reisimisel kehtib oluline reegel: mida varem majutus broneerida, seda odavamalt saab. Mida teha aga siis, kui oled jäänud majutuse otsingutega hilja peale? Nippe säästlikult reisimiseks jagab Swedbanki rahaasjade teabekeskuse juht Mari-Liis Jääger.

  1. Majutust planeerides võrdle majutusportaale (booking.com, airbnb.com, agoda.com, couchsurfing.com jm), sest pakkumise hind võib portaaliti erineda. Enne mõne vähem tuntud portaali kaudu majutuse broneerimist uuri siiski, kas portaal on turvaline.
  1. Portaalis booking.com majutust broneerides võrdle hinda veebilehel ja telefoniäpis, sest hinnad võivad erineda.
  1. Kui leiad sobiva hotelli, hosteli või külaliskorteri, küsi pakkumist ka otse majutusasutusele või omanikule kirjutades. Mõnikord on otse küsitud hind parem kui kodulehel.
  1. Võrdle majutusasutuse kodulehe pakkumisi vahendusportaali hindadega. On olnud olukordi, kus majutuse pakkuja kodulehel on soodsamad hinnad kui vahendusplatvormil.
  1. Suurema seltskonnaga majutust broneerides küsi eripakkumist. Tihti tehakse suurte seltskondade puhul soodustusi.
  1. Broneeri majutus varakult, kuid paindliku tühistamisega. Tähtaja lähenedes vaata pakkumisi uuesti – kui viimasel hetkel on lisandunud mõni parem pakkumine, saad hoopis selle broneerida ja tühistamistasu maksmata eelmise broneeringu tühistada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles