Tarbijakaitse hoiatab kosmeetikatooteid müüva e-poe eest

Tarbija24
Copy
Glow Living e-pood.
Glow Living e-pood. Foto: Kuvatõmmis

Viimaste kuude jooksul on tarbijakaitsjatele ligi 30 korda kaevatud e-poe Glow Living peale. Tarbijad kurdavad, et tellitud tooted ei jõua nendeni ning ka saamata toodete eest juba tasutud raha ei tagastata, teatab Euroopa Liidu tarbija nõustamiskeskus.

Mineraal- ja orgaanilist kosmeetikat, näiteks kaubamärgi Jane Iredale ja Deepskin Organics tooteid müüv e-pood Glowliving.eu on registreeritud Suurbritannias, vahendab tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve amet (TTJA).

Veebilehel kauplev ettevõte Antara International Ltd ei vasta Euroopa Liidu tarbija nõustamiskeskuse koostööpartneri Suurbritannia rahvusvahelise tarbijakeskuse pöördumistele ning seega ei ole kohtuväline kaebuste lahendamine võimalik.

Tarbijad, kes pole veebipoest tellitud kaupa kätte saanud ning kellele pole saamata kauba eest tasutud raha tagastatud, saavad enda õiguste kaitseks esitada kaebuse Suurbritannia väikenõuete kohtule.

Kuivõrd kaupleja veebilehekülg www.glowliving.eu võimaldab jätkuvalt tellimusi teha, siis soovitab TTJA piiriüleseid kaebusi lahendav üksus Euroopa Liidu tarbija nõustamiskeskus võimalusel vältida sellel veebilehel ostlemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles