Swedbank muudab juulist alates hinnakirja

Tarbija24
Copy
Swedbank.
Swedbank. Foto: Ints Kalnins

Lisaks teenuste hinnakirjale muutuvad pangakaartidele kehtivad sularahalimiidid ning PIN-kalkulaatori väljastamine on edaspidi kallim. 

Rahaülekande tegemine esinduses hakkab alates juulist maksma 5 eurot. 

Samuti hakkab ajutise deebetkaardi kasutamine maksma senise 2,5 euro asemel 5 eurot. Vaba tagasimaksega krediitkaardi kuutasu tõuseb 1,59 euroni. Gold vaba tagasimaksega krediitkaardi kuutasu kerkib 4,96 eurolt 5,99 euroni. 

Sularaha väljavõtmine deebetkaardiga teiste pankade automaatidest Eestis ja välismaal maksab juulist alates 2 eurot ning sellele lisaks 2,5 protsenti summast. 

Samas saab edaspidi oma kaardile iga kuu vähem raha laadida. Seni sai oma kaardile maksta sularaha kuni 7500 eurot kuus, siis juulist on see summa 6000 eurot. See piirang kehtib inimese, mitte kaardi kohta. 

Pangakaardilt sularaha väljavõtmise limiidi saab vajadusel üheks kuuks tõsta 15 000 euro peale. Selleks tuleb panga esinduses broneerida aeg. Järgmisel kuul on limiit tavapäraselt 10 000 eurot, kuid vajadusel saab seda uuesti tõsta.

Väärtpaberikonto avamine esinduses on aga tulevikus tasuta, seni pidi selle eest välja käima 4 eurot. 

PIN-kalkulaatori väljastamine on edaspidi kallim. 65-aastastele ja vanematele maksab see senise 7 euro asemel 10 eurot. Nooremad peavad PIN-kalkulaatori eest välja käima aga senise 15 euro asemel 18 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles