Tele2 pidi petukõnede tõttu seadma piirangud tasuta sidele Ukrainaga

Adele Johanson
Copy
Telefonikõne
Telefonikõne Foto: SIPA/Scanpix

Ulatuslike ja süsteemsete petuskeemide tõttu kõnekaartidega peab Tele2 piirama kõnekaardi tasuta kasutamise võimalust ning muutma selle tasuliseks, teatab ettevõte. 

Tele2 muudab kõnekaardi kasutuse hinnakirja nii, et lepingulised era- ja ärikliendid saavad ühenduse Ukrainaga endiselt tasuta.

Ettevõte teatas, et reageeris kriisile kiiresti ning pakkus kohe võimalust Ukrainaga tasuta sidet hoida nii lepingulistel klientidel kui ka kõnekaardi kasutajatel. Alates tasuta kõnede sisseviimisest aga tuli neil tõdeda, et tegutsema asusid petturid.

«Meil ei ole palju võimalusi petturite tegevuse piiramiseks,» põhjendas Tele2 turundusdirektor Ines Estrin kõnekaartide puhul tasuta kõnede lõpetamise otsust. «Ometi on oluline, et toetus ja abi jõuaks nendeni, kes seda tõeliselt vajavad,» lisas ta.

Kõnekaardi teenused Ukraina suunal on endiselt soodsamatel tingimustel, kõne Eestist Ukrainasse 0,30 eurot/minut ja SMSid Eestist Ukrainasse 0,09 eurot. Tele2 neilt kõnedelt ja SMSidelt tulu ei teeni. Lepingulistel klientidel jätkub Ukrainaga ühenduses tasuta teenuse kasutamise võimalus.

Lisaks on ettevõte otsustanud lisada 10 eurot pagulasabi vahendusel sõjapõgenikele annetatud tuhandele kõnekaardile ning jätkab tasuta kõnede, SMSide ja kohapealse rändlusteenuse pakkumist lepingulistele klientidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles