G4S: eelmisel nädalal proovisid inimesed mitmel korral tanklast tasumata lahkuda

Tarbija24
Copy
Tankla
Tankla Foto: Tairo Lutter

Möödunud nädalal tuli nii Tallinnas kui ka Tartus ette juhtumeid, kus inimesed käisid autot tankimas, kuid raha kütuse eest tasumiseks neil polnud.

Tartu tanklas reageeris G4Si patrullekipaaž paanikahäirele ja tuvastas kohapeal isiku, kes oli tankinud kütust 14,99 euro eest ja ei soostunud selle eest tasuma. Isik väitis, et tal pole rahakotti kaasas ja lubas hiljem tasuda. Sarnane juhtum oli ka Tallinnas, kui isik tankis kütust 30,03 euro eest, kuid unustas väidetavalt rahakoti koju ja ei saanud bensiini eest tasuda.

«Eile oli ka juhtum, kui inimene tankis 111,60 euro eest ja ta polnud samuti võimeline selle eest tasuma. Kütuse hinnad on tõusnud ja seega palume inimestel kontrollida enne tankima minekut, kas neil on piisavalt raha kontol,» ütles G4Si kommunikatsioonijuht Maxim Tuul.

Olerexi tegevjuht Piret Miller märkis, et ka nende tanklates on klientidel taolisi seiku juhtunud, peamiselt aga hajameelsusest, mitte pahatahtlikkusest. «Kui pangakaart või sularaha on ununenud, siis kõige lihtsam on helistada mõnele tuttavale, kes kohale tuleb ja välja aitab. Me oma tanklates viimasel ajal pole sarnaste juhtude kasvu täheldanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles