Lidl pakub tööd Ukraina põgenikele

BNS
Copy
Lidli logo.
Lidli logo. Foto: Konstantin Sednev

Saksa odavpoekett Lidl teatas, et pakub Ukraina pagulastele töökohti kõigis ettevõtte kauplustes üle Eesti – Tallinnas, Tartus, Narvas ja Pärnus.

Ukraina kodanikele on ettevõtte kinnitusel tagatud samad töötingimused ja tunnipalk nagu kohalikele töötajatele. Lidlisse tööle kandideerimiseks peavad Ukraina pagulased olema Eestis seaduslikult registreeritud ja omama tööluba, teatas jaekett.

«Eesti on juba pakkunud varjupaika tuhandetele ukrainlastele. Oleme leidnud võimaluse neid oma meeskonnas tööga aidata ja laekunud avalduste põhjal võib öelda, et huvi Lidlis töötamise vastu on suur. Kuigi uute kolleegide tööülesanded on samad, mis teistelgi poetöötajail, siis sisseelamisperioodil ei hõlma need vahetut kontakti klientidega. Koostöös töötukassaga pakume uutele meeskonnaliikmetele peatselt ka võimalust alustada eesti keele õpet,» ütles Lidl Eesti personaliosakonna juht Liina Kippasto.

Infot Lidli tööpakkumiste kohta saab Ukraina kultuurikeskusest ja töötukassast, kandideerida saab ka tööportaali CV Keskus kaudu, kus on töökuulutus avaldatud ukraina keeles. Kandideerimiseks peavad taotlejad oskama kas suhtlustasandil inglise või vene keelt.

Schwarz Grupp koos oma jaemüügiüksustega Lidl ja Kaufland on kokku teinud rahalisi ja materiaalseid annetusi 13 miljoni euro väärtuses, annetades Ukraina elanikele toiduaineid, tekstiile, hügieenitooteid ja muid vajalikke tooteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles