Lidl ei täitnud veganite ootusi (2)

Tarbija24
Copy
Banaanid ja ananassid on Lidlis eriti hea hinnaga.
Banaanid ja ananassid on Lidlis eriti hea hinnaga. Foto: Urmas Luik

Paljudes riikides on poekett Lidl populaarne ka veganite seas, sest sealt leiab neile sobilikke Next Level sarja tooteid. Eestis neid aga paraku veel ei müüda.

«Lidl on olnud paljudes riikides vegansõbralik toidupood, kuid tänane poekülastus Tallinnas valmistas pettumuse. Ei olnud ühtegi Nex Level toodet. Ka ükski töötaja ei osanud midagi selle kohta öelda,» jagas üks tarbija Facebookis kogemust. 

Taimsetest piimajookidest on Lidlis saada riisipiima, kuid mõned taimse toidu austajad tundsid puudust ka kaerapiimast. Samas kiitsid kohalikud veganid Facebookis Lidli hummust.

«Meil on väga hea meel, et meie tooted suurt huvi pakuvad. Meie poed on olnud avatud alla nädala ja sortiment on välja kujunemas Eesti inimeste maitse-eelistuste ja soovide põhjal. Palume pöörata tähelepanu sellele, et meil on juba praegu erinevaid BIO-tooteid, suur valik puu- ja köögivilju, sojatooteid jne. Tulevikus valik kindlasti suureneb. Soovitame silma peal hoida ka kampaaniapakkumistel,» kommenteeris Lidli pressiesindaja Katrin Seppel.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles