Selver ja Prisma on Ukraina tooted teinud lihtsalt leitavaks

Tarbija24
Copy
Sildid Ukraina toodetel
Sildid Ukraina toodetel Foto: Selver

Selver märgistas Ukraina tooted pilkupüüdvate hinnasildiümbristega. Pisma e-poodi minnes on võimalik valida Ukrainast pärit tooted. 

Selveri kauplustes üle Eesti on Ukraina päritolu tooted tähistatud Ukraina lipuvärvides hinnasildiümbristega. Selveri sortimendis on ligi 300 Ukraina toodet.

«Huvi Ukraina toodete vastu on väga suur. Selverites on mõnes riiulis juba tühjad kohad. Kahjuks hakkavad osad tooted ka otsa saama, kuna kauplustesse jõuavad tooted Euroopa vaheladudest,» ütleb Selveri juht Kristi Lomp ja kutsub Eesti inimesi üles neid tooteid avastama ja ostma ning niimoodi Ukrainat toetama.

Ukrainast tulevad Selverisse nii toidu- kui tööstuskaubad. Klientidel, kes soovivad Ukrainat toetada, maksab leida kalamarja, külmutatud lesta, kuivatatud herneid, hirssi, pudruriisi, söögisoola, paja- ja nuudliroogasid ning kiirnuudleid, hommikuhelbeid ja müslisid, hommikupudrusid, batoone, kompotte ja hoidiseid, konserveeritud kurke ja tomateid, purgisuppe, õlisid, majoneesi ja sinepit, ketšupit ja tomatikastmeid, teravaid kastmeid, kaalukomme, šokolaadi, kommikarpe, küpsiseid, mahlu ja mahlajooke. Alkohoolsete toodete valikust leiab aga Ukraina päritolu viina, brändit, õlut ning veine ja vahuveine.

Tööstuskaupade valikust leiab saunakosmeetikat, saunatarbeid, grillkaupu, säilituspurke, pleede, joonistusvahendeid.

Prisma e-poes on saadaval 66 Ukrainast pärit toodet. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles