Inimesed rõõmustasid Lidli avamisel Poola õlle ja odava jäätise üle

Adele Johanson
Copy
Lidli Pärnu poe avamine tekitas pikad inimjärjekorrad.
Lidli Pärnu poe avamine tekitas pikad inimjärjekorrad. Foto: Urmas Luik

Saksamaa poekett Lidl avas täna üle Eesti kaheksa kauplust. Hommikul looklesid kõikide Lidli poodide uste taga pikad järjekorrad, mis ostjate rõõmuks liikusid üsna kiiresti. Poest tulid inimesed välja odava kala, kohvi, õlle ja jäätisega. 

Ene rääkis, et tema tuli poodi sooviga osta odavat banaani ja ananassi. «Maitseained olid ka väga soodsad. Meil läheb vaniljet kodus palju, küpsetame küllaltki tihti,» rääkis ta.

Ene tunnistas, et oli hindadega reklaami kaudu juba tutvunud ja tuli just selle sihiga linna.

Lidli Pärnu poe avamine tõi pikad järjekorrad.
Lidli Pärnu poe avamine tõi pikad järjekorrad. Foto: Urmas Luik

Iivika leidis poest odavat kätepaberit, kuid tõdes, et väga midagi uudistada ei saanud, sest rahvast oli väga palju.

Vladimir (75) leidis Rannamõisas äsja avatud poest põnevaid seadmeid ja juurvilju. «Oleme väga oodanud, et see lahti tehakse. Elame siin lähedal ja juba aasta otsa käime mööda ja ikka ootame kogu aeg,» rääkis Vladimir.

Poodi tulles pelgas Vladimir esimese hooga, et peab väga pikalt sabas seisma, aga sisse sai kiiremini, kui ta loota julges.

Lidlis ostelnud Vladimir
Lidlis ostelnud Vladimir Foto: Erakogu

Sama meelt oli ka Olga Solonintsik, kes rõõmustas odava lõhe üle. «Järjekord ei võtnud väga pikalt aega. Tundus pikk, aga läks väga ruttu.»

Lidli poe avamine tekitas pikad järjekorrad.
Lidli poe avamine tekitas pikad järjekorrad. Foto: Urmas Luik

Poed avati hommikul kell 8, kuid ka veel kella 10 paiku olid Lidli parklad autosid täis ja poe ukse taga lookles saba.

Lidli Pärnu poe avamine.
Lidli Pärnu poe avamine. Foto: Urmas Luik

Valentin arvas, et avamise puhul on hinnad küll head, aga midagi uskumatult odavat ta ei näinud. «Eks nad pärast hakkavad hindu tõstma.»

Toomas Hinnov ostis suurema laadungi odavat Poola õlut. «Õlu oli väga hea hinnaga ja viin samamoodi. Ma olen eluaeg Lidlit armastanud. Ma elasin ja töötasin Soomes ja ostsin sealt kogu oma toidukauba. Käisin seal väga palju.»

Toomas Hinnov
Toomas Hinnov Foto: Erakogu

Tema sõnul on tuled poes pikalt põlenud ning ammu oli aeg kauplus lahti teha. «Võrreldes Soomega on kõik sama. Tööstuskaupade lett on keskel. Teistmoodi on see, et Soomes ei müüda Lidlis viina ja õlu ei ole ka nii kange. Poolas toodetud Arguse õlu oli 5-kraadine. Soomes nii kanget õlut Lidlist ei saa. Ostsin lõhet ka, tulin selle reklaami peale. Panen selle suitsu ja siis on hea.»

Laura (4) rõõmustas aga Lidlist ostetud sõõriku ja jäätise üle.

Kauplused avati 3. märtsil

Tallinn: Kristiine, Sõpruse pst 153; Mustamäe, Karjavälja 12; Lasnamäe, Raadiku 11; Lasnamäe, Tähesaju tee 4; Haabersti, Rannamõisa tee 12a

Tartu: Annelinn, Kalda tee 29

Narva: Tallinna mnt 7

Pärnu: Papiniidu, Riia mnt 106

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles