Maxima lubab enneolematult odavaid hindu, kurk ja banaan Lidli välja käidud hinnaga

Tarbija24
Copy
Maxima
Maxima Foto: Remo Tõnismäe

Maxima toob sel nädalal oma 83 kauplusse üle Eesti toiduainete hinnad, mis on 50–60 protsenti odavamad tavahinnast. 

See samm on Maxima teate kohaselt ajendatud jaeketi aasta alguses antud lubadusest hoida ka hinnatõusu tingimustes igapäevased toiduained Eesti inimestele taskukohaste hindadega. 

«Sel nädalal on neil võimalik varuda oma külmkappidesse toiduaineid pikemaks ajaks, sest mitmed tooted on meie kauplustes hindadega, mida pole väga pikalt nähtud,» ütles Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas.

Toodete hulgas, mida saab sel nädalal Maximast tavahinnast keskmiselt 50–60 protsenti odavamalt kätte, on nii värskeid puu- ja juurvilju kui ka värsket liha, kala, piima- ning pagaritooteid. Näiteks maksab banaanikilo sel nädalal Maxima kauplustes 0,39 eurot, pikk kurk 0,99 eurot kilo, jahutatud kaelakarbonaad 2,49 eurot kilo, vikerforell 3,99 eurot kilo ja jahutatud broiler 0,99 eurot kilo. Juba pikemat aega on pakk võid maksnud Maxima poodides 0,99 eurot, odavaim päts saia 0,19 eurot ja kümnene pakk kanamune 0,99 eurot.

Ka rahvusvaheliselt tuntud kaubamärkide tooteid pakutakse 30–40 protsenti odavamalt: Milka šokolaad 0,65 eurot, Actimeli jogurtijoogi nelipakk 1,29 eurot, 500-grammine pakk Jacobsi kohvi 2,99 eurot, 24 rulli Zewa Deluxe tualettpaberit 4,99 ja Snickersi jäätised 0,45 eurot.

Homme avab Eestis oma esimesed kauplused ka Saksamaa odavpoekett Lidl. Kui pühapäeval avaldatud reklaamipakkumises lubati banaanikilo hinnaks 45 senti, siis nüüdseks on see langenud 39 sendile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles