Apollo TV teeb viis välismaist uudistekanalit tasuta kättesaadavaks kõigile Eesti inimestele

Tarbija24
Copy
Deutsche Welle logo
Deutsche Welle logo Foto: AFP/SCANPIX

Kodumaine teleteenuse pakkuja Apollo TV toob alates 1. märtsist tasuta ja liitumislepinguta Eesti vaatajateni viis usaldusväärset välismaist uudistekanalit.

Vaatajateni tuuakse ukrainakeelne UATV (Ukrainian TV), venekeelne Current Times (Nastojashee vremja) ning ingliskeelsed Deutsche Welle, France24 ja Euronews.

Telekanalite jälgimiseks ei ole pea olema registreeritud kasutaja – need kanalid on Apollo TV-s tasuta kättesaadavad kõigile veebiaadressil apollo.tv.

«Meie soov on jagada objektiivset, aktuaalset ja laiapõhjalist infot Ukrainas toimuva kohta ning teha see meie platvormil kõikidele tasuta kättesaadavaks. Loodetavasti aitab kuuest uudistekanalist tulev infovoog vaatajal kujundada adekvaatse pildi nii Ukrainas kui ka mujal maailmas toimuvast,» selgitas Apollo TV juhatuse liige Pert Lomp.

Lomp lisas, et füüsilise rünnaku kõrval on täies hoos ka infosõda, kus operatiivse ja usaldusväärse info kättesaamine on eriti oluline. «Kuigi Apollo TV on loomise hetkest rohkem keskendunud eestikeelsele kliendile, siis praegustel ärevatel aegadel on meie kohustus tuua usaldusväärne info kõikide Eesti inimesteni, sõltumata emakeelest.»

Apollo TV teenus töötab nii teleris, nutiseadmetes kui ka arvutiekraanil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles