Kaup24 ja Hansapost lõpetavad Venemaa ja Valgevene kaupade müügi

Tarbija24
Copy
Pildil Hansapost Järve keskuses.
Pildil Hansapost Järve keskuses. Foto: Tairo Lutter

Mõistes hukka Venemaa sõjalise agressiooni Ukraina vastu, lõpetavad PHH Groupi müügiplatvormid ja e-poed, sealhulgas Kaup24 ning Hansapost Venemaal ja Valgevenes toodetud kaupade müügi.

«Kuigi Venemaa ja Valgevene kaupade osakaal moodustab alla 1 protsendi tootevalikust, on tegemist põhimõttelise otsusega. Toetame täielikult Ukrainat ja selle elanikke, kes kannatavad Venemaa sõjalise terrori all,» ütles PHH Groupi juht Dainius Liulys.

Lisaks kutsub ettevõte üles eelistama Ukrainas valmistatud kaupu, mille päritolumaa kohta on PHH Groupi e-poodides selge ja silmatorkav märge.

PHH Group alustas täna koostööd Punase Ristiga, et toetada sõjapõgenikke, annetades 600 magamiskotti, 200 madratsit, 100 vaipa ja erinevaid hügieenitarbeid. Grupi toetus ja koostöö Punase Ristiga jätkub.

«Me ei saa kodanike ega organisatsioonina silmi kinni pigistada ja tegutsemata jätta. Lahvatanud sõjaolukorras ei otsustata vaid Ukraina, aga kogu demokraatliku läänemaailma saatus, mistõttu kutsume üles Ukrainat toetama ja abistama ka kõiki teisi ettevõtteid,» ütles Liulys.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles