Eesti Energia klientide jaanuarikuu arvetel oli vigu (5)

Tarbija24
Copy
Elektriarve
Elektriarve Foto: Alberto Ortega/ZUMAPRESS.com

Osa Eesti Energia kliente sai jaanuarikuu eest arve, millel oli riigi energiahüvitis maha arvatud kaks korda. Ettevõte vabandab ja parandab arvutusvea järgmise arve väljastamisel.

«Oleme tuvastanud, et mõningate klientide jaanuarikuu arvetel on riigi elektrienergia hüvitis maha lahutatud kaks korda: nii käibemaksuta summalt kui ka käibemaksuga summalt,» ütles Eesti Energia juhatuse liige Agnes Roos.

Ta lisas, et paraku jäi elektrimüüjatele hinnalae hüvitise arvele kuvamiseks vajalikeks IT-arenduseks ülilühike aeg, mis ei võimaldanud piisaval määral arveldust eelnevalt testida ja kontrollida. Roos palub klientide ees vabandust ja rõhutab, et kliendid siiski midagi tegema ega Eesti Energiaga ühendust võtma ei pea.

«Veast tulenevalt maksab osa kliente seega jaanuarikuu eest vähem kui peaks. Palume kõikidel klientidel neile praegu väljastatud arve tasuda,» soovitas Roos.

«Tuvastame veast puudutatud kliendid lähiajal ja korrigeerime nende klientide arved järgmisel kuul ehk märtsikuu alguses. Hetkeseisuga hindame, et korrektuur jääb enamikul klientidel 10 euro piirimaile ega ei too endaga kaasa järgmisel kuul suurt lisakulu,» lisas ta.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles