NÄDALA RETSEPTID ⟩ Põikaks korraks Kreekasse. Küpsetatud feta viib keele alla!

Britt Rosen
Copy
Ahjus küpsetatud feta. FOTO: Jaan Heinmaa
Ahjus küpsetatud feta. FOTO: Jaan Heinmaa Foto: Jaan Heinmaa

VAHEMERE BRIIS MENÜÜS. Mitte et verivorstil ja hapukapsal midagi viga oleks, kuid väike vahemereline vaheldus kuluks pärast pühi köögis ära küll. Ettevõtja ja hobikokk Piret Põldsalu viib teid maitserännakule Kreekasse.

Nagu teiste rahvusköökide puhul, peitub ka kreekapäraste roogade õnnestumise võti võimalikult värskes ja autentses kohalikus tooraines, kinnitavad ettevõtja ja hobikokk Piret Põldsalu ning turismi- ja kinnisvaraettevõtja Mart Rätsep. Paar jagab juba üksjagu aastaid oma elu Eesti ja Kreeka, täpsemalt Messiinia vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles