Lugeja kirjutab: hambaarsti vastuvõtuaja unustamine läks maksma 40 eurot (3)

Tarbija24
Copy
Tallinn, 20.02.2019
Hambaarst Ann Kaleviste.

Dentist Ann Kaleviste.
Foto: Konstantin Sednev / Eesti Meedia
Tallinn, 20.02.2019 Hambaarst Ann Kaleviste. Dentist Ann Kaleviste. Foto: Konstantin Sednev / Eesti Meedia Foto: Konstantin Sednev/postimees Grupp/scanpix Baltics

Tarbijaportaalile kirjutas lugeja, keda hämmastab hambaravikliiniku rangus. Nimelt unustas inimene esmaspäeval arsti juurde minna, mispeale helistati talle kliinikust ja teatati, et kohale tulemata jätmise eest tuleb trahvi maksta.

Arstid on hajameelsete klientidega hädas ja seepärast on paljudes kliinikutes, haiglates ja ravikeskustes ette nähtud trahvid neile, kes õigeks ajaks kohale ei tule ja sellest ka ette teada ei anna. Oma hambaarsti vastuvõtuaja unustanud patsient sai kohale tulemata jätmise eest 40 eurot trahvi.

«Sain teada, et kohale tulemata jätmise eest on tavapärane küsida tasu. Suuremat trahvi kui 40 eurot ma ei suutnudki leida, tundus jaburalt suur number,» kirjutas lugeja oma kogemusest hambaarstiga.

Lohakus on kallis lõbu, kuid unustamist võib ikka ette tulla. Tallinna eriarstikeskuses tuleb sellisel juhul maksta 10 eurot. Unimed hambakliinikutes on see tasu 30 eurot.

Mõnel pool on arstid veelgi rangemad ning neilt, kes kohale ei ilmu, küsitakse pool tasulise visiidi summast. Poole tegemata jäänud protseduuri hinnast küsivad näiteks Nova Vita kliinik ja Ortopeediaarstid. Nendes kliinikutes võivad mõned protseduurid maksta isegi tuhandeid eurosid.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles