Lux Express teeb pühade perioodil rahvusvahelisi lisareise

BNS
Copy
Lux Expressi buss.
Lux Expressi buss. Foto: Sille Annuk

Suurenenud nõudluse tõttu pühadeaegsel perioodil lisab Lux Express Tallinna–Peterburi ja Baltikumi liinidele detsembrisse ning jaanuari lisaväljumisi.

Lux Expressi rahvusvahelise äri juhi Rait Remmeli sõnul on kõige suurem aasta lõpu reisimise huvi just Tallinna–Peterburi liinil sugulaste ja tuttavate külastamise eesmärgil.

«Eelmise aasta pühade ajal sellist võimalust ju polnudki, kuna piir oli pandeemia tõttu sisuliselt suletud. Peterburi liinile oleme kahenädalasele perioodile planeerinud 27 lisareisi,» märkis ta pressiteates.

Peterburi–Tallinna liinil on kõige populaarsemateks reisimise päevadeks 29. ja 30. detsember, Tallinna–Peterburi liinil aga 23. detsember ja 8. jaanuar. «Huvi tõus on märkimisväärne ka Riia reiside vastu ning lisasime Tallinna–Riia liinile kuni aasta lõpuni 56 täiendavat reisi,» lisas Remmel.

Lux Express tuletab meelde, et kehtivate piirangute tõttu peab Venemaale ja tagasi Eestisse reisimine olema põhjendatud. Turismi eesmärgil reisimine on keelatud.

Lux Express Grupp haldab Eesti ja Läti siseliine ning ettevõtte bussid sõidavad suuremate Baltikumi linnade vahel, samuti Peterburi, Helsingisse ja Varssavisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles