Harjumaal saab rehvivahetusse löögile alles nädala pärast (1)

Adele Johanson
Copy
Talverehvid
Talverehvid Foto: Arvo Meeks

Harjumaal on rehvivahetustöökojad umbes ning vaba aega peab ootama pikalt. Mujal maakondades on olukord veidi lootusrikkam – või siis ei ole talv veel kõikjale kohale jõudnud.

Harjumaal sadas maha lumi ning ka kõige laisemad autojuhid kiirustavad nüüd oma sõiduriistale talverehve alla panema. Nii ongi rehvivahetustes järjekorrad veninud nädalapikkuseks. Mujal Eestis on rehvivahetuse aegu lobedamalt saada.

Vianori rehvivahetustes Harjumaal peab ootama järgmise nädalani, et töö tehtud saaks. Sama lugu on ka Keila lähedal Viru Autos.

Paide on samuti lumine ning Järva rehvis on sarnaselt Harjumaa rehvivahetuspaikadega aegu alles järgmise nädala teisipäevaks.

Tartus, kus lund veel ei ole, saaks löögile juba kolmapäeval. Rehvid Pluss teenindustes Pärnus on aegu kolmapäevaks ja neljapäevaks.

Jõhvis on samuti vabu rehvivahetusaegu ohtralt. Võib-olla on Jõhvi inimesed teistest ettenägelikumad ning rehvid aegsasti ära vahetanud? Ilmakaamera järgi otsustades on ka seal törts lund maha sadanud. See muidugi ei tähenda, et suverehvide vilinal peaks Jõhvi sõitma – ilmselt on mõistlikum oma järge kodus oodata.

Lumisel Hiiumaal saaks rehve vahetada juba laupäeval.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles