Talvesaapad nõudlikule kasutajale

Tamrex OÜ
Copy
Foto: Tamrex

Sa töötad õues? Käid sageli metsas jahil või matkal? Või tahad, et sinu igapäevased talvesaapad oleksid tõeliselt vastupidavad? Nõudlikkus saab eksisteerida vaid käsikäes teadlikkusega.

Nõudlikule kasutajale ja nõudlikesse tingimustesse võta tippklassi Solid Geari talvesaapad. Miks just need? Neis on kõik, mida preemium talvesaabastelt ootad.ˇ

Solid Geari uued Shore talvesaabad on soojad, mugavad ja kestvad jalavarjud innovaatilise Boa® ketassulguriga. Neis saabastes on ühendatud parimad materjalid ning suurepärase teostus.

Sul on tunne, et jalanõud lagunevad liiga kiiresti?

Jalanõud tervikuna on väga keeruline kaubagrupp, mistõttu tõeliselt häid ja kestvaid jalatseid on vähe, neid on keeruline ja kallis valmistada.

Jalanõud puutuvad kokku väliskeskkonnaga (lumi, vihm, sopp, tolm, muu mustus, külmakraadid jne), neile mõjub kõndides inimese keharaskus, hüpates enamgi, lisaks paindemoment igal sammul ja sundasendid (tegevus ühel põlvel, mõlemal põlvel, kükakil jne). Rääkimata sellest, et keegi töösaapaid tööriistana kasutab, see pole nende sihtotstarve.

Nõudlikes tingimuses ja lohakal kasutajal laguneb kehv ja odav saabas kohe ning on enamasti jäik, ebamugav ega toesta jalga korralikult. Keskmine saabas pakub enam, kuid preemium jalanõude ostuga saad kõike: mugavust, funktsionaalsust, toestust, kaitset, soojust, hingavust, kergust. Aga pane tähele – sagedasel kasutamisel nõudlikes tingimustes kantakse isegi need läbi. Kuid saabaste kasutaja on kogu selle aja, igal sammul saanud oluliselt rohkem.

Solid Geari talvesaapad Shore – kerged, mugavad, kestvad

Solid Geari talvesaapad teevad mitmes nüansis enamikele talvesaabastele silmad ette. Iga gramm neis on pisut parem.

Hingavad, kuid vetthülgavad mikrokiust pealsed on strateegiliselt olulistes kohtades kaitstud TPU-tugevdustega. Pealismaterjal on kestev ja hea painduvusega. Saapad on hämmastavalt kerged, mikrofliisist vooder on soe, pehme ja kuivab kiiresti. Lai liist, toestav sisetald, torkekindel vahetald, vastupidavast PU-vahust pehme tald ja oranži kummiseguga kaetud talla väliskiht tagavad mugava, kindla, kaitstud, pehme ja puhta sammu.

Foto: Tamrex

Lai liist on paljudele meie laiuskraadidel astuvatele jalgadele sobivaim ja mugavaim, jalavõlvi toestav sisetald tuleks saabaste sagedasel kasutamisel 3–4 kuu tagant uue vastu vahetada, et toestus säiliks. Torkekindel tald ja klaaskiust turvanina kaitsevad nii tööl kui vabal ajal.

Spetsiaalsest vahusegust välistald on kerge, pehme ja painduv. Erilisest kummisegust ja nutika mustriga välistalla kattekiht on libisemiskindel ja isepuhastuv ehk saapa tallaga ei haaku nii palju lund ega pori – sedaviisi on kodu, auto või töökoht puhtam ja kuivem. Tald talub õlisid ja kergemaid kemikaale.

Mugavatel kõrge säärega talvesaabastel on nutikas BOA® ketassulgur, mis fikseerib sääreosa kiiresti, tihedalt ja kindlalt ümber jala. BOA® on tugev, seda on kerge kasutada ja see tagab ühtlase pingutuse kogu päevaks.

Kvaliteeditrepil liigu rahulikult

Kui sulle tundub kohe homme kõige kõrgemale, preemium trepiastmele astumine liiga järsk, proovi COFRA Odoacre sooje ja mugavaid ehtsast täisnahast kvaliteetsaapaid. Kui seegi tundub kiirustamisena, alusta Cofra Muspellist, saad head ja ausad talvesaapad. Kiirusta aeglaselt, aga targalt.

Investeeri, kasuta, hooli

Tee esimene investeering suurem ja soeta korralikud, vastupidavad ja funktsionaalsed talvesaapad. Selle sammu vilju naudid igal nende saabastega veedetud hetkel. Sa saad rohkem mugavust, rohkem kaitset, rohkem funktsionaalsust ja rohkem vastupidavust.

Ära unusta oma hea ostu eest hoolt kanda ka siis, kui need on sulle ostnud tööandja. Hoolda jalanõusid regulaarselt – kuivata, harja suurem mustus pealt ära ja vajadusel pese pealsed kerge seebilahusega. Ja mis peamine – ära väärkohtle oma häid saapaid. Ära kasuta neid tööriistana.

Lai valik talvesaapaid erinevas hinnaklassis ootab sind TAMREXi kauplustes üle Eesti.

Copy
Tagasi üles