FOTO ⟩ Starshipi pakirobotid veavad Tallinna kesklinnas tellijaile toidukaupa koju (1)

Tarbija24
Copy
Starshipi robotkullerid täna hommikul Telliskivi Selveri taga.
Starshipi robotkullerid täna hommikul Telliskivi Selveri taga. Foto: Lugeja foto.

Tallinna kesklinnas on võimalik tellida Starshipi pakirobotite abil toidukaupu koju nii Selver ABCst kui ka pimepoest Bloom. Pakirobotiga kauba kohaletoimetamise tasu on 0,99 eurot.

Elektrirobotid mahutavad kuni kolm poekotitäit kaupu ning see on keskkonnasõbralik alternatiiv autodele ning kaubikutele, aidates vähendada linnades ummikuid ja õhusaastet. Sõltuvalt poe kaugusest toob isesõitev robot kauba kohale poole tunni kuni tunni ajaga.

Küll ei too elektrirobot kaupa kliendi korterisse, nii et treppidel käimise jalavaeva robot ei vähenda. 

Starshipi äriarenduse juhi Sandra Sooläte sõnul on kesklinna uues teeninduspiirkonnas enam kui 20 000 majapidamist. «Nõudlus kontaktivabade kullerteenuste – eriti toidukaupade veo – vastu on hüppeliselt kasvamas. Just sellepärast otsustasime suurendada Starshipi kojuveopiirkonda Tallinnas, et pakkuda veelgi rohkematele inimestele võimalust soodsalt ning keskkonnasõbralikult toidukaupu tellida,» avaldas Sooläte.

Starshipi robotkullerite teenus on avatud ka Kalamaja, Telliskivi, Pelgulinna, Kelmiküla, Kassisaba, Uue Maailma, Veerenni ja Tõnismäe asumis.

Starshipi äpi kaudu saab toidukaupu tellida Ristiku Selver ABCst ning Tõnismäe ja Mustamäe Bloomidest, kaupluste nimekirja ja teeninduspiirkonda on plaanis jooksvalt veelgi laiendada.

Kauba kohaletoimetamise tasu on 0.99 eurot, sõltumata tellimuse suurusest. 

Robotkulleriga saab toidukaupu tellida läbi Starshipi rakenduse (App Store’is või Google Play’s). Roboti teekonda saab reaalajas jälgida ning paki kohale jõudmise hetkel rakenduse kaudu avada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles