Tartu ja Narva rongid ei pääse nädalavahetusel Balti jaama

PM Majandus
Copy
Jalgratastega asendusbussi peale ei pääse.
Jalgratastega asendusbussi peale ei pääse. Foto: Raul Mee

Eeloleval nädalavahetusel, 18.-19. septembril ei saa ida- ja edelasuuna rongid Balti jaama kasutada, mistõttu tuleb Tallinna–Tallinn-Väikse ja Tallinna– Kitseküla või Tallinna–Ülemiste lõigul kasutada asendusbusse, teatab Elron.

Ehituse tõttu Balti jaamas jäävad ära ka üksikud Pääsküla reisid.

Osa idasuuna ronge sõidab Ülemisteni ja osa Kitsekülani ning rongid alustavad kas Ülemistelt või Kitsekülast, viimasel juhul tuleb bussiga sõita vaid ühe peatuse. Elron juhib tähelepanu ka sellele, et asendusbussidega ei saa jalgrattaid transportida.

Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo soovitab reisijatel ka tähele panna Ülemiste jaama paigaldatavaid kleebised, kuhu lisatakse info, millise platvormi äärest konkreetne rong väljub. «Kitsekülast väljuvad erandkorras kõik rongid linna saabuva suuna platvormi äärest, Ülemistelt maa suunas väljuvad osa ronge tavapärase platvormi äärest, osa aga linna saabuva suuna platvormi äärest,» ütles ta.

Läänesuuna muudatused puudutavad vaid üksikud Tallinna ja Pääsküla vahel sõitvaid ronge, mis jäävad käigust ära. Reisijad saavad kasutada Keila, Kloogaranna, Paldiski, Riisipere ja Turba rongi, mis sõidavad tavapärase nädalavahetuse sõiduplaani alusel.

Asendusbusside peatused on tähistatud Elroni värvides siltidega ning nende asukohad koos sõiduplaanimuudatuste infoga on leitavad Elroni kodulehelt ja ooteplatvormide infostendilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles