Uued tooted: talleliha, aedviljamahl, parmesani juust ja rabarberimoos

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarberi-maasikamoos.
Rabarberi-maasikamoos. Foto: Põltsamaa Felix

A.Le Coq toob turule Aura aedviljamahla, Rakvere lihakombinaat maheda talleliha, Põltsamaa Felix rabarberi-maasikamoosi ja Valio uut laadi parmesani juustu.


Aura aedviljamahl

Uus aedviljamahl on valmistatud tomati- ja porgandimahlast, millele on lisatud mitmeid tuntud maitsetaimi nagu seller, sibul, küüslauk ja till. Lisaks ainulaadsele maitsekombinatsioonile on rõhku pandud toote tervislikkusele.

Mahlas on olulisel määral erinevaid B-grupi vitamiine, mis aitavad organismi varustada energiaga ning on tarvilikud nii närvisüsteemi kui seedeelundkonna tööks. Lisaks on jook madala kalorsusega, mis aitab kaasa kehakaalu kontrolli all hoidmisele.

Ühtlasi laieneb  Aura nektarite tooteportfell eksootilise banaani-pirninektariga, mis sisaldab 50 protsendi ulatuses puuviljamahla.

Rakvere lihakombinaadi talleliha

Rakvere lihakombinaat alustas Selverite lihalettides maheda talleliha müüki. Liha pärineb tulundusühistult Eesti Mahe. Lihalettidest saab osta kaheksat erinevat mahetalleliha toodet, mille hulgas on tallesisefilee, karree, välisfilee ja muud lambaliha tooted.

Rakvere lihakombinaadi turundusjuhi Triin Lõokese sõnul on käivitatud projekti eesmärgiks pakkuda lisaks eestimaisele sea- ja lihaveiselihale kodumaist mahetalleliha, mis meie senisest valikust puudus.

Põltsamaa Felixi rabarberi-maasikamoos

Eesti juhtiv toiduainetetootja Põltsamaa Felix tõi turule rabarberi-maasikamoosi, milles on sarnaselt teistele Põltsamaa moosidele rohkelt marju.

«Rabarberi-maasika kooslus on Eesti perenaistele kindlasti tuttav. Meie üllatuseks ei olnud sellist moosi aga võimalik suurtest kauplustest osta, mistõttu otsustasime selle tühimiku täita, » ütles Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol.

Valio eksklusiivne parmesani juust

Valio toob turule 20 kuud laagerdunud parmesani tüüpi juustu Forte Speciale. Kui tavaline Forte laagerdub Itaalias vähemalt 10 kuud, siis Forte Speciale laagerdumisaeg on minimaalselt 20 kuud. Pikem laagerdumisaeg annab juustule küpsema ja rikkalikuma maitse, meeldivama lõhnabuketi ning veelgi teralisema struktuuri.

Eksklusiivsesse pappkarpi pakendatud Forte Speciale sobib veini kõrvale suupisteks, laastude või murtud kuubikutena juustutaldrikule koos pirnitükkide või viinamarjadega, samuti kasutamiseks riivjuustuna erinevate pastatoitude peale ja risotodesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles