Elisa viis TV-teenuse sammu võrra edasi (1)

PM Majandus
Copy
Lutsu küla, Põlvamaa 22.06.2020
Elisa reklaamidega auto. 



Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
Lutsu küla, Põlvamaa 22.06.2020 Elisa reklaamidega auto. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees Foto: Arvo Meeks

Meelelahutus ja telekommunikatsiooni ettevõtte Elisa tutvustas täna uut TV-teenuse lahendust, mis seob lahti televisiooni vaatamise võimaluse digiboksi olemasolust.

«Sisuliselt tähendab see hüpet digiboksi-kesksest maailmast nutiseadmete keskele,» kirjeldas Elisa juhatuse liige, erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu. Uus lahendus eristub senisest selle poolest, et töötab olenemata kliendi internetipakkujast ja digiboksi olemasolust.

Elisa juhatuse liige ja erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu.
Elisa juhatuse liige ja erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu. Foto: Erlend Štaub

Laias laastus on võimalusi kaks. Esiteks saab klient osta teenuse ja meelt lahutada pärast äpi allalaadimist telefoni, arvutisse või Android-TV platvormi kasutatavasse telekasse. Teenuse hind algab 7,99 eurost kuus. 

Kui kliendil pole «tarka» telerit, on võimalus ikka osta ka digiboks. Kui seade WIFI või kaabliga internetti ühendada, on võimalus kõikides HDMI-ühendusega telerites antud teenust kasutada. Selle variandi valimisel lisandub paketile 2,99 eurot kuus.

Foto: Elisa

Uus Elisa Elamus hõlmab endas sadade kanalite otse- ja järelvaatamist.

Elisa TV-valdkonna juht Silver Soomre selgitas, et lahendus valmis koos rahvusvaheliste partneritega 3SS, Technicolor ja Tech4home ning Elisa on ainus Eestis, kes pakub Android TV platvormil põhinevat digiboksi või siis nn operator tier teenust.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles