Rimi rajab Tallinnas Koplisse uue kaupluse

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi kauplus Laagris.
Rimi kauplus Laagris. Foto: Andres Haabu

Jaekaubandusettevõte Rimi Eesti ning Tolaram Grupi kinnisvaraarendusfirma Phoenix Land sõlmisid rendilepingu, mille alusel rajab Rimi Põhja-Tallinnasse Kopli arendusalale uue kaupluse.


Ettevõtete teatel algavad Paavli 10 asuval 3662-ruutmeetrisel kinnistul ehitustööd 2012. aasta kevadel, et Rimi saaks Sõle tänava lähedale rajatava kaupluse avada aasta teises pooles.

«Põhja-Tallinna piirkonda oleme kauplust planeerinud juba pikemat aega. On suur rõõm tõdeda, et lõpuks saab see plaan teoks. Hoolikalt valitud sortimendi ja soodsate hindadega suurendame kindlasti sealsete elanike valikuvõimalusi ning pakume tugevat konkurentsi ümberkaudsetele toidukauplustele,» ütles Rimi tegevdirektor Anders Lorentzson.

«Põhja-Tallinn on muutunud viimastel aastatel üha atraktiivsemaks ning Koplil on perspektiivi nii elu- kui ka ettevõtluskeskkonnana. Rimi kauplus on Kopli arendusprotsessi esimene etapp,» lisas Phoenix Landi juhatuse liige Tarvo Teder.

Kopli arenduse üldpindala on üle 11 hektari ning see hõlmab endise Balti Manufaktuuri tootmis- ja laohooneid. Ala piirneb Kopli, Paavli, Sõle ja Sitsi tänavatega.

Kopli arendus kuulub Singapuri päritolu ettevõttele Tolaram Group, mis on alates 1995. aastast Eestisse investeerinud üle 70 miljoni euro. Grupi suuremad investeeringud Eestis on jõupaberist pakkematerjali tootev Horizon Tselluloosi ja Paberi AS, Daisy kaubamärgiga tuntud pehme paberi tootja Horizon Tissue, tekstiiliettevõte Qualitex, terviseklubi Status Club ning kinnisvaraprojektid nagu näiteks Tallinnas Pagari 1 rekonstrueeritav korterelamu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles