Eesti kanal Eesti inimesele toob ekraanile tõelise kullafondi

Postimees
Copy
Eesti Kanal.
Eesti Kanal. Foto: Erakogu

Alates 1. juulist ühendavad oma jõud telekanalid Eesti Kanal ja Eesti Kanal Pluss. Seni kahest eraldi kanalist saab nüüd üks ja ainus Eesti Kanal, mis toob vaatajateni viimase 60 aasta Eesti tele ja filmi tõelise kullafondi.

Kodumaine kanal näitab teleajaloo parimaid hetki ja staare, ajaproovile vastu pidanud dokumentalistikat, talk-show'sid ning igihaljaid, kuid palavalt armastatud meelelahutusprogramme.

100 protsenti kodumaist ja omakeelset toodangut pakub kanal pea ööpäevaringselt, vaid vastu varahommikut paaritunnist unepausi lubades. Eetrisse jõuab saadete ja filmide paremik, mida erinevates Eesti televisioonikanalites tehtud. Eesti Kanalis on koos kõikide eestlaste lemmiktelenäod: Maire Aunaste, Reet Oja, Vahur Kersna, Ivar Vigla, Mati Talvik, Urmas Ott, Tarmo Pihlap, Peeter Võsa ja paljud teised.

«Eesti Kanal võimaldab aja maha võtta, taaskohtuda parimaga, mis Eestis loodud,» kinnitas kanali vastutav toimetaja Ulvi Pihel.

Aasta jooksul näeb vaataja 8760 tundi programmi vanade tuttavate ja hästi unustatud omaaegsete kõvade tegijatega – see on programm, mis kannab õigusega kullafondi nime.

Targalt tasakaalustatud programmis on nii aastakümnete vanuseid nalju, millest arusaamiseks saab vanavanematele kõikvõimalikke küsimusi esitada, aga ka neid, millest viimased omakorda lastelaste tõlkeabita hakkama ei saa. Nii ühendab Eesti Kanal ka erinevaid põlvkondi.

Uuenenud Eesti Kanal on saadaval kõikide teleoperaatorite põhipakettides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles