Soome restoranikett Soupster avab Tallinnas Eesti suurima restorani

BNS
Copy
Soupsteri Catering road.
Soupsteri Catering road. Foto: Soupster

Augustis avab Ülemiste linnakus uksed Eesti suurim pea 500 kliendikohaga restoran, mille eesmärk on sööma meelitada üle 12 000 Ülemiste Citys töötava, õppiva ja elava inimese.

Tänaseks 30 restorani opereeriv Soupster asutati 1997. aastal, kui Helsingis avati keti esimene restoran nimega Soup. Tallinnas avatava restorani nimi selgub peagi konkursi käigus, teatas linnaku arendaja Technopolis.

«Soupsteri saabumine Eestisse kuulutab Ülemiste linnakus välja kontorikultuuri taaselustamise ajastu ning ühtlasi pakub uus restoran suurt konkurentsi kogu Tallinna räsida saanud restoraniturule, sest meie juurde on asja ka teiste piirkondade inimestel,» ütles Technopolis Ülemiste AS juhatuse esimees Gert Jostov.

Soupsteri tegevjuhi Kim Heiniö sõnul on see nende esimene restoran väljaspool Soomet. «Kuigi toome töökohale kvaliteetset ja trendikat kööki, otsivad paljud meie kliendid traditsioonilisi toite, mis sisaldavad värskeid tooraineid. Technopolis on Baltimaade restoranituruga hästi kursis ja nende pikaajaline pühendumus koostööle annavad meile suurepärase võimaluse eduks,» lisas Heiniö.

Uue kontseptsiooniga restoran soosib kohalikke tootjaid, püüab kinni pidada nulljäätmete põhimõtetest ja jälgib andmeid biojäätmete kohta. Lisaks lõunasöögile pakub restoran ka hommikusööki ning linnaku ettevõtetele personaalset toitlustamisteenust. Ühtlasi hakkab ettevõtte konkureerima ka cateringi turul, sealjuures võimaldavad suured ja avarad ruumid korraldada kõiksugu üritusi nii nädala sees ja kui nädalavahetusel.

AS Technopolis Ülemiste on endise Dvigateli tehase territooriumile loodud Ülemiste City linnaosa suurarendaja. Linnakus tegutseb täna ligi 400 ettevõtet ning seal töötab ligikaudu 10 000 inimest.

Technopolis Ülemiste kuulub 51 protsendilise osalusega Soome firmale Technopolis Holding Plc, mis omab 15 ärilinnakut Põhja- ja Baltimaade piirkonnas, ning 49 protsendilise osalusega AS-ile Mainor Ülemiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles