Bolt Drive’i autopark kasvas 500 sõidukini

Tarbija24
Copy
Bolt Drive.
Bolt Drive. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Bolt Drive’i autopark laienes 200 sõiduki võrra, esmaspäevast on autopargis kokku 500 sõiduautot.

Bolt Drive’i suunajuhi Lukas Yla sõnul näeb ettevõte pärast kuupikkust Eestis tegutsemist, et nõudlus autorendi teenuse järgi on püsinud suur. Seejuures näitab ühe kuu sõidustatistika, et autorendi teenust kasutatakse peamiselt lühemate vahemaade läbimiseks, ent suviste puhkuste perioodi saabudes suurenevad Yla hinnangul tõenäoliselt ka vahemaad. Keskmiselt renditakse sõiduauto 90 minutiks, mille jooksul läbitakse 16 kilomeetrit, teatas Bolt.

Bolt Drive’i autopargis on mudelitest valikus Toyota Yaris, Toyota CHR, Škoda Scala, Škoda Kamiq, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Golf ja Volkswagen Arteon, esmaspäevast saab rentida ka elektriautosid Volkswagen ID.3 ja kaubikuid Volkswagen Crafter.

Bolt Drive’i teenus toimib samal põhimõttel nagu Bolti tõukerataste või sõiduteenuse kasutamine. Bolti rakenduses konto loomiseks peab kasutaja läbima isikutuvastuse, selleks tuleb üles laadida foto iseendast ja oma juhiloast. Sõiduki broneerimise järel on sõidu alustamiseks aega 15 minutit ning sihtkohta jõudes tuleb auto parkida Tallinna piires rakenduses märgitud parkimisalale.

Sõidu maksumus sõltub valitud auto mudelist, sõidu kestusest ja teepikkusest. Kõikidele mudelitele on seatud maksimaalne tunni- ja päevahind.

Bolt Drive’i kasutamiseks peab juht olema vähemalt 20-aastane, omama B-kategooria juhilube ja vähemalt aastast autojuhtimise kogemust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles