Prisma avab uue kaupluse Raplas

Tarbija24
Copy
Prisma. Foto on illustratiivne.
Prisma. Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Prisma plaanib lähiaastatel Eestis laieneda ning avab tuleva aasta kevadel uue kaupluse Raplas.

Prisma avab sel aastal poe Tallinnas Tiskres ja Linnamäel ning järgmisel aastal uued kauplused Sauel ja Raplas. Poe avamine Raplas on osa kaubandusketi laienemisplaanidest.

«Rapla Prismasse on planeeritud Food Marketi ala, kust saab soetada värsket liha ja kala, samuti värskeid valmistooteid. Uue poe avamisega Raplas loome juurde 25 uut töökohta,» ütles Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Rapla Prisma.
Rapla Prisma. Foto: Erakogu.

Rapla Prisma saab järgmise aasta alguses valmiva Risti 1 kaubanduskeskuse ankurüürnikuks. Uus keskus rajatakse arenevasse piirkonda Raplasse Tallinnast sisse sõites. Valmiva keskuse üldpind on 3800 m2, millest Prisma pindala on 2500 m2.

Hoone on kavandatud A-energiaklassi hoonena ning Rapla Prismas kasutatakse efektiivseid LED-valgusteid ning hoone kütmiseks tehnosüsteemide jääksoojust. Kaupluse külmasüsteem toimib CO2 baasil, et mitte eritada kahjulikke gaase.

Lisaks Prismale tuleb keskusesse Benu apteek. Keskuse kõrvale rajatakse 160-kohaline parkla koos Circle K teenindusjaamaga. Rapla Risti 1 kaubanduskeskuse investeeringu kogumaht on 5 miljonit eurot. Arendaja kuulub Vintselle gruppi, ehitab Ehitustrust.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas kokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 900 inimesele. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles