Elron saadab esmaspäevast liinile pikemad rongid

Tarbija24
Copy
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: GERTHRUD GRENTS / Sakala

Reisijate hajutamiseks saadab Elron esmaspäevast liinile pikemad rongid. Rohkem istekohti pakutakse nii Tallinna lähiliinidel kui ka populaarsematel kaugliinidel.

«Et kõik reisijad rongis võimalikult hästi hajutatud saaksid, lisame võimaluste piires eelkõige tipptundidele pikemad rongid nii linnalähiliinidele kui ka näiteks Viljandi ja Narva liinidele,» selgitas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

«Oleme pidevalt jälginud reisijate arvu ja kuigi sel aastal oleme valdavalt suutnud rongide sageduse säilitada, tuli vastavalt reisijate arvu langusele korrektuure teha just rongide pikkustes. Nõudlus on endiselt umbes 30% väiksem, kuid piirangute leevenedes on oodata igapäevaste sõitjate arvu kasvu,» ütles Kongo.

Kontaktide vähendamiseks soovitab Elron piletid osta ette veebist. Kõigil tallinlastel tuleb linna sees reisides registreerida oma sõit piletimasinas.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron all tegutsev riigile kuuluv ettevõte, mis pakub reisiteenust kõigil Eesti rongiliinidel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles